Vabljeni na Čarobni dan v Lipici za vso družino

  • UR
  • torek, 12. april 2011

Sobota, 16. april - Prireditev, ki je ne smete zamuditi

V soboto, 16. aprila, vas vabimo v čarobno Lipico. Izkoristite to lepo priložnost in preživite prosti dan s svojimi najbližjimi v naravi! Veselo bo, zabavno, športno, plesno in ustvarjalno! Z nakupom ene vstopnice, ki velja za vse družinske člane, boste hkrati pomagali tistim otrokom, ki  prihajajo iz socialno šibkejšega okolja in si zaradi pomanjkanja finančnih sredstev ne morejo privoščiti obiskovanja obšolskih aktivnosti.

Čarobni dan je prireditev, ki jo zagotovo že dobro poznate, saj bo tokrat že sedma po vrsti. Zasnovana je kot družabno humanitarni dogodek, s katerim organizator podpira izobraževanje šolajočih se otrok iz vse Slovenije. Namenjena je družinam z otroki in vsem generacijam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas v enem od zanimivih slovenskih turističnih krajev. Poleg Lipice spomladi vas Čarobni dan vabi na poletno rajanje junija v Koper, tik pred začetkom šolskega leta vas bo gostil prečudoviti in s soncem obsijani Arboretum, decembra pa se znova vidimo na enem od atraktivnih slovenskih smučišč!

Obiskovalci, ki si eno samo vstopnico za vso družino zagotovite s prijavo na carobnidan.si, boste v Lipici lahko spremljali celodnevno dogajanje, ki poleg zabave s Petrom Vode, Foxy Teens in Vilijem Resnikom  vključuje tudi mimohod mažoretk in pihalne godbe ter številne atraktivne plesne vložke, kot vrhunec dneva pa še ogled treningov in predstav  klasične šole jahanja. Otroci bodo lahko sodelovali v številnih ustvarjalnih, športnih in ostalih animacijskih delavnicah na pisanih prizoriščih čarobnih dežel Pike Nogavičke, Lipicancev, Kraške burje in Kraških biserov. Svojo ustvarjalnost bodo lahko izkazovali na slikarskih delavnicah, pri izdelavi maskot, lutk, nakita in oblačil, sodelovali na plesnih in glasbenih delavnicah ter se preizkusili v urjenju konjev ali nanašanju motivov na steklo in keramiko.  Skratka- čarobno bo! Vljudno vabljeni!