Pridružite se Ambasadorjem nasmeha

  • UR
  • četrtek, 31. marec 2011
(Foto: Diana Anđelić)

Živali prinašajo nasmeh

Slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali – Ambasadorji nasmeha je organizacija, ki ob pomoči živali pomaga starejšim, osamljenim in invalidnim ljudem ter otrokom (izvajajo tudi poseben program, ki otrokom ob pomoči psov pomaga izboljšati bralne sposobnosti).

Društvu se lahko pridružite kot aktivni član, in sicer tako, da s svojim kosmatincem opravite njihovo izobraževanje; lahko pa ste podporni član ter pomagate z donacijami, idejami in izkušnjami. Letos jim lahko prvič namenite tudi del dohodnine, več informacij pa je na voljo na e-naslovu nasmeh@ambasadorji.org.


Slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali – Ambasadorji nasmeha je organizacija, ki ob pomoči živali pomaga starejšim, osamljenim in invalidnim ljudem ter otrokom (izvajajo tudi poseben program, ki otrokom ob pomoči psov pomaga izboljšati bralne sposobnosti). Društvu se lahko pridružite kot aktivni član, in sicer tako, da s svojim kosmatincem opravite njihovo izobraževanje; lahko pa ste podporni član ter pomagate z donacijami, idejami in izkušnjami. Letos jim lahko prvič namenite tudi del dohodnine, več informacij pa je na voljo na e-naslovu nasmeh@ambasadorji.org.

Petra Može

Petra Može univ. dipl. soc. del.

Postavi vprašanje

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Vsi Viva strokovnjaki