Od 22. februarja do 12. marca v Sloveniji Ken Page in Nancy Nester

Ken Page in Nancy Nester
Ken Page in Nancy Nester (Foto: Grega žunič)

Zdravilne delavnice in terapije

Ken Page in Nancy Nester po svetu skupaj delita najnovejše zdraviteljske in energetske tehnike, ki ljudem pomagajo doseči notranjo moč in izboljšati kvaliteto njihovega življenja. S svojim delom posamezniku pomagata vrniti nazaj vso njegovo moč in  vzpostaviti stik s samim seboj, tako da posameznik najde odgovore in odkrije sposobnosti, s katerimi si olajša in obogati življenje. To leto sta zopet obiskala v Slovenijo, kjer bosta predavala in pomagala s terapijami od 22. februarja do 12. marca.

Ken Page je eden od najbolj uglednih, empatičnih in naravnih jasno čutečih zdraviteljev. Ustvaril je revolucionarno tehniko Heart & Soul Healing (zdravljenje srca in duše). Na zdraviteljskem področju deluje že večino svojega življenja – zadnjih dvajset let se posveča svojemu lastnemu duhovnemu razvoju, povrnitvi svoje lastne resnične moči, osebnostni rasti in razumevanju.

Po vsem svetu je zelo spoštovan kot mednarodni učitelj, predavatelj, nadarjeni empat in futurist. Pomagal je več kot 25.000 osebam iz celega sveta. Na svojih delavnicah v ZDA in po Evropi poučuje in predava ter deli izkušnje in modrost svojih tehnik in filozofije.

Njegova žena Nancy Nester prav tako dela po tehniki Heart & Soul Healing, pri njenem delu pa so ji je v pomoč tudi modrost boginje Quan Yin s svojo sočutno in usmiljeno energijo.

Februarja in marca lahko obiščete njuna predavanja oz. delavnice ali pa se dogovorite za individualno terapijo z Nancy ali Kenom.

Na predavanjih bosta obdelavala zanimive teme:

  • vaje dihanja, s katerimi razvijemo druge čutne spodobnosti,;
  • odpuščanje in čiščenje starih energij pri otrocih in živalih,  tehnike, ki lahko ljubljene pozdravijo;
  • odpuščanje;
  • zaznavanje in spreminjanje negativne energije v prostoru in pri tistih, ki jih imamo radi:
  • igra odnosov in kako jo igrati dobro;
  • skrita in senčna stran leta 2012 – ali prihajamo do konca kozmičnega ciklusa, bo to resnično prebujenje, nov korak v človeški evoluciji ali celo konec sveta?
  • večer s Quan Yin – kanalizirane informacije boginje usmiljenja in sočutja.

Več informacij najdete TUKAJ.
Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Katja Arko Kampuš

Katja Arko Kampuš dr.dent.med. spec. ortodont

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki