Ob izidu nove knjige Sreča nas išče

Srečna Vesna Žunič, urednica revije Viva in Janko Štifter, avtor knjige Sreča nas išče, ob predstavitvi.
Srečna Vesna Žunič, urednica revije Viva in Janko Štifter, avtor knjige Sreča nas išče, ob predstavitvi. (Foto: Grega Žunič)

Srečna in topla popotnica knjigi

V kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah je Janko Štifter 9. decembra, ob izidu svoje knjige Sreča nas išče, pripravil toplo in srčno predstavitev knjige v družbi najbližjih, vseh, ki so se ga skozi življenje dotaknili in mu tako pomagali pri ustvarjanju knjige ter za vse iskalce sreče.

Na dogodku smo izvedeli, da je knjiga, v kateri je 48 zdravilnih sporočil, namenjena prav vsakemu za vsak dan. Knjiga namreč nagovarja vsakogar, naj zavrti krog na naslovnici in naključno izbere zdravilno sporočilo, oziroma kot je dejal Janko Štifter, to sporočilo pravzaprav ni naključje, temveč zdravilo in prošnja, ki ga posameznik potrebuje tisti trenutek, ko je zavrtel krog na naslovnici.

Knjiga s svojimi sporočili pomaga, da se odpravimo na pot k sebi, da pridemo v stik s svojim božanskim jedrom v srcu ter začnemo spreminjati življenje na boljše. In izkušamo več sreče. Ko smo v stiku s seboj in nas prežema notranji mir, ustvarimo prostor in mesto, da nas sreča lahko najde. Za ganljivosti in domačnost večera so poskrbeli tudi pevka in avtorica pesmi Barbara Božič ter povezovalca dogodka, ki sta nas očarala s svojim čutnim glasom.

Decembra lahko na reviji Viva knjigo, ki je na voljo v treh barvah – vijolični, zlati in oranžni – naročite z 10-odstotnim popustom. Redna cena knjige je 25 €, Vivina cena pa 22,5 €. Naročila sprejemamo na viva@studio-moderna.com ali na telefonski številki (01) 300 59 18.Galerija

Srečna Vesna Žunič, urednica revije Viva in Janko Štifter, avtor knjige Sreča nas išče, ob predstavitvi. Grega Žunič

Janko Štifter, avtor knjige Sreča nas išče, ob predstavitvi. Grega Žunič

Barbara Božič Grega Žunič