Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Lepotni studio Perfect Body

Se tudi vam dogaja, da bijete nenehno bitko s poraščenostjo, z neželenimi dlačicami po vašem telesu? Zato znova in znova uporabljate različne metode, da bi se jih znebili?  Namesto, da bi jih bilo manj, jih je vedno več, so debelejše, trše, vaša koža pa je nenehno poškodovana in razdražena. Prevladuje mnenje in trend, da odvečne dlačice niso zaželene, tako iz estetskega, kot tudi higienskega vidika. Toda kako se jih znebiti?
Če želite dolgotrajni učinek, gladko in zdravo kožo, je za vas najprimernejša metoda lasersko odstranjevanje dlačic, ki ga v lepotnem studio Perfect Body opravljamo z aparatom Elite IPL+RF.

IPL laserska energija (Intense Pulse Light) in RF (radiofrekvenčna energija) nam omogoča, da lahko pri terapijah uporabljamo nižjo moč obeh, kljub temu pa je končna uporabljena energija večja kot pri samo enem sistemu. Klinične raziskave potrjujejo, da za 90 % dolgotrajno redukcijo poraščenosti, zadostuje med 5 in 8 tretmajev. Trajno odstranjevanje dlačic z laserjem je povsem neboleč postopek, s katerim je najbolje začeti jeseni.
 
Z obiskom lepotnega studia Perfect Body  imate sedaj možnost, da brez bolečin in strahu hitro, zanesljivo in trajno rešite problem nezaželene poraščenosti. Lepotni studio Perfect Body vam ponuja klinično preizkušene, varne, učinkovite in neinvazivne metode.Brezplačen pregled si lahko rezervirate na info@perfectbody.si.


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

lasersko odstranjevanje dlačic , dlačice , odstranjevanje dlačic , koža , kozmetični

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.