Posvojite psa ali mucka na daljavo

  • L. E.
  • petek, 19. november 2010
(Foto: Diana Anđelić)

Zavetišče za živali Horjul žal redno dobiva nove prebivalce. Zanje želijo čim bolje poskrbeti, vendar to ni majhen zalogaj, saj za varovance, ki so v zavetišču več kot trideset dni, ne dobijo občinske pomoči; mnogi nekdanji brezdomčki pa potrebujejo veliko več kot mesec dni, da si opomorejo od travmatičnih izkušenj in spet dobijo zaupanje v človeka.

Zaradi vsega tega so zelo hvaležni vsem, ki se odločijo za posvojitev na daljavo. Pomagate lahko z denarnimi prispevki, lahko pa tudi podarjate hrano, opremo, igrače itn. Za več informacij pokličite na telefonsko številko (051) 30 44 35 ali pa obiščite njihovo spletno stran zavetisce-horjul.net

Zavetišče za živali Horjul žal redno dobiva nove prebivalce. Zanje želijo čim bolje poskrbeti, vendar to ni majhen zalogaj, saj za varovance, ki so v zavetišču več kot trideset dni, ne dobijo občinske pomoči; mnogi nekdanji brezdomčki pa potrebujejo veliko več kot mesec dni, da si opomorejo od travmatičnih izkušenj in spet dobijo zaupanje v človeka. Zaradi vsega tega so zelo hvaležni vsem, ki se odločijo za posvojitev na daljavo. Pomagate lahko z denarnimi prispevki, lahko pa tudi podarjate hrano, opremo, igrače itn. Za več informacij pokličite na telefonsko številko (051) 30 44 35 ali pa obiščite njihovo spletno stran www.zavetisce-horjul.net.

Matic Fabjan

Matic Fabjan dr. med. spec. plastične rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki