V Palači čajev je dogajalo!

  • UR
  • torek, 16. november 2010

V soboto, 6. novembra, je trgovina Le Palais des Thés, Palača čajev, praznovala 1. rojstni dan.

Prvi rojstni dan je samo enkrat in zato je bilo veselo in razigrano kar 12 ur. Obiskovalci so okušali različne čaje in slaščice iz čaja ter izbirali med mikavnimi sladkimi paketi, ki so imeli praznično ceno. Svojo spretnost so lahko preizkusili tudi v nagradni igri »V tretje gre rado«, v kateri so si lahko z metanjem obročev priigrali 10, 20 ali 30 % popust na nakup v trgovini.

Posebej za male nadobudneže so pred Palačo čajev zorele češnje. Animator je iz balonov izdeloval češnje in jih skupaj z vzorcem dveh čajev z okusom tega rdečega sadeža delil mimoidočim otrokom.

Ob 18. uri je prišel trenutek za sladko presenečenje iz čaja – velika okusna torta z nadevom iz zelenega aromatiziranega čaja Thé du Hammam, prodajne uspešnice iz Palače čajev.

Nadvse zabavno praznovanje je pričaralo nasmeh na obraze vseh obiskovalcev, ki se bodo v Palačo čajev zagotovo vrnili, saj ne skrivajo navdušenja nad pestro ponudbo v trgovini in prijaznimi svetovalci, ki svoje bogato znanje o čajih radi delijo z obiskovalci.

Galerija
Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Vojko Kanič

prim. doc. dr. Vojko Kanič dr. med. spec. kardiologije, vaskularne in interne medicine

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki