Vabljeni na interaktivno delavnico Ustvarjalna vizualizacija

  • UR
  • sreda, 17. november 2010
(Foto: Dreamstime)

6. 12. ob 17.30 v prostorih Tarine hiše, Zagrebška cesta 20, Maribor - Tezno

Ustvarjalna vizualizacija je tehnika, ki nam ob pomoči domišljije pomaga, da v življenju dosežemo to, kar si najbolj želimo.

Ob pomoči tehnike ustvarjalne vizualizacije lažje prepoznamo svoje želje in jih pospešeno uresničimo. Ustvarjalna vizualizacija posameznika motivira za lažje doseganje osebnih ciljev.
 
Kaj lahko pridobite s programom:
  • izveste, kaj je načelo LOLA, kaj je zakon privlačnosti in kako ga uporabljati v vsakdanjem življenju,
  • naučite se uporabljati ustvarjalno vizualizacijo,
  • ugotovite, kdo ste in kdo lahko postanete,
  • izveste, kakšni so vaši potenciali,
  • naučite se oproščanja in opuščanja preteklosti ter starih vzorcev,
  • vzpostavite notranji mir,
  • naučite se, kako se znova vzljubiti in pridobiti samospoštovanje,
  • naučiti se usmerjati svoje življenje ob pomoči misli in občutkov.


Delavnica je sestavljena iz dveh delov

Teoretični del: spoznali se bomo s tehniko ustvarjalne vizualizacije ter se naučili,. kako uporabljati domišljijo in misli, da bomo v življenju dosegli to, kar si resnično želimo.
Praktični del: obsega meditacijo (kaj je meditacija, kako vpliva na naše počutje in delovanje, 30 minut vodene skupinske meditacije).


Nekaj o voditeljici in ustvarjalni vizualizaciji

Karmen že vrsto let vodi individualna ter skupinska svetovanja. Ob pomoči tehnike ustvarjalne vizualizacije je dosegla izredne rezultate pri spreminjanju miselnih vzorcev in posledično izboljšanje kakovosti življenja na vseh področjih. Je zunanja sodelavka portala Viva.si, kjer svetuje in pomaga ljudem, kako naj izboljšajo kakovost življenja in ustvarijo nove vzorce, ki jim pomagajo doseči, kar si želijo.

Kaj je pravzaprav ustvarjalna vizualizacija? To je preprosta tehnika, pri kateri si s svojimi mislimi (domišljijo) ustvarjamo realnost. Vizualizacijo uporabljamo vsakodnevno, vsako minuto, le da se tega ne zavedamo. Naše notranje predstave sprožajo čustva: negativna ter pozitivna. Pozitivna čustva nas motivirajo, da dosegamo zastavljene cilje. Kadar pozitivno razmišljamo in se ob tem dobro počutimo, vplivamo na pozitivnejšo samopodobo in gradimo svet po svoji podobi. Ob pomoči tehnike ustvarjalne vizualizacije vam bo Karmen predstavila, kako nadzirati svoje misli, kako doseči notranji mir in uresničiti svoje želje.

Vabljeni vsi, ki si želite sprememb!
S seboj prinesite odejo ali podlago, ki jo boste uporabili pri meditaciji.

Za prijave in informacije pokličite na telefonsko številko (041) 594 412 ali (040) 810 768, lahko pa pišete tudi na e-naslov: karmen.zinrajh@gmail.com

Cena delavnice znaša 50 € (v ceno je všteta skripta, ki jo posameznik prejme po tečaju).