Sodelujte v nagradni igri: Pošljite nam fotografijo na temo Jesenska pravljica!

  • UR
  • torek, 09. november 2010
(Foto: Diana Anđelić)

Podarjamo 10 bonov za masažo

Postanite oboževalec portala Viva.si na naši Facebook strani in nam pošljite fotografijo na temo Jesenska pravljica ... na e-naslov viva@studiopesec.com, skupaj s svojim imenom na Facebooku in komentarjem slike.

Nagradili bomo fotografije, ki bodo najbolj priljubljene med uporabniki Vivine strani na Facebooku.
Nagrade:

  • Avtorji prvih 10-ih najbolj priljubljenih fotografij (ki bodo zbrale največ klikov "Všeč mi je" oz. "Like") prejmejo Bon za masažo v kozmetičnem salonu La Vida.
  • Nagrajene fotografije bodo predstavljene na portalu viva.si.

Kako sodelujete v nagradni igri:

1.    Če še niste, postanite oboževalec Viva portala na naši Facebook strani.

2.    Na na e-naslov viva@studiopesec.com, nam pošljite eno fotografijo na temo Jesenska pravljica

Dragi prijatelji, spet vas vabimo k sodelovanju v nagradni igri, ki smo jo poimenovali Jesenska pravljica. Tema je torej jesen, v vseh svojih čudovito toplih podobah. Od obilja plodov, kraljevske oljke, žlahtne trte in lepotice jabolka, do ptic na nebu, ki se odpravljajo v tople kraje, da bi se spomladi spet vrnile. Ujemite najlepše trenutke narave, ki preden počasi utone v zimsko spanje, še zadnjič zažari v najlepših barvah.


Nagradna igra poteka od 29. 10. 2010 do 14. 11. 2010 na spletni strani www.viva.si in na strani Viva.si na Facebooku. Glasove »Všeč mi je« se bo preštelo 15. 11. 2010 . Imena nagrajencev bomo objavili na Facebook strani portala Viva.si in v novicah na portalu Viva.si.

Pogoji nagradne igre.
Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Bogdan Ambrožič

dr. Bogdan Ambrožič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki