Konferenca »Skupaj zmoremo vse«

  • UR
  • sreda, 13. oktober 2010
(Foto: Jupiterimages)

14. in 15. oktober 2010, Cankarjev dom

Konferenco organizirata Društvo bolnikov z limfomom in Zveza kroničnih bolnikov. Namen konference je izboljšanje zdravstvenega stanja prebivalcev.Ena od posebnih želja organizatorjev konference je, da bi ustanovili Zvezo bolnikov vzhodno evropskih in drugih držav.

Na konferenco so vabljeni člani oziroma predstavniki društev bolnikov iz vseh evropskih in drugih držav. Vabljeni so tudi predstavniki vlad vseh omenjenih držav, posebej ministrstev za zdravstvo in njihovih služb. Vabljeni so tudi predstavniki zdravnikov, njihovih združenj in zbornic. In ne nazadnje, so vabljeni tudi predstavniki farmacevtskih podjetij, ki jih problematika, o kateri bodo na konferenci govorili, tudi v dobršni meri zadeva.

Konferenca bo v Ljubljani v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma, osrednjega slovenskega kongresnega centra 14. in 15. oktobra 2010. Udeleženci bodo poslušali prispevke različnih strokovnjakov, predstavnikov vlad, civilne družbe, zdravnikov in farmacevtske industrije. Imeli pa bodo priložnost, da se bodo tudi sami aktivno vključevali v razpravo o posameznih sklopih problematike.

Več o konferenci in pragramu konference na patients-conference.

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Katja Arko Kampuš

Katja Arko Kampuš dr.dent.med. spec. ortodont

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki