Veliko praznovanje svetovnega dneva živali v parku Tivoli

  • UR
  • torek, 12. oktober 2010
Talentirani Amadea in njena psička Bora sta se pred kratkim vrnili s Svetovnega prvenstva v »pasjem frizbiju«
Talentirani Amadea in njena psička Bora sta se pred kratkim vrnili s Svetovnega prvenstva v »pasjem frizbiju« (Foto: Peter Irman)

V parku Tivoli je v soboto, 9. oktobra, potekala zabava za vse ljubitelje živali in njihove ljubljenčke. Dogodek, ki ga je že drugo leto zapored v počastitev Svetovnega dneva živali, ob podpori Mestne občine Ljubljana, organiziralo podjetje Mars Slovenija z blagovnima znamkama Pedigree in Whiskas, je tudi letos privabil veliko število ljubiteljev živali. Na prireditvi so za pester program poskrbeli štirinožni kosmatinci, ki so obiskovalcem pokazali najrazličnejše nastope, program pa sta povezovala simpatična voditelja Špela Močnik in Pečo. Pedigree in Whiskas sta še posebej lepo poskrbela za vse kužke in mačje lepotičke, ki so se lahko razvajali, igrali in sladkali v posebej zanje pripravljenih kotičkih, pasjem in mačjem baru.

Praznovanje Svetovnega dne živali je imelo tudi dobrodelno noto. V sodelovanju z Društvom Tristokosmatih pomočnikov je Pedigree prek dobrodelnega srečelova zbiral sredstva za šolanje psa pomočnika, ki bo nekomu olajšal vsakodnevne aktivnosti in mu polepšal življenje. Na dogodku je bilo z dobrodelnim srečelovom zbranih prek 1000 €, še dodaten del sredstev pa je podarilo podjetje Mars Slovenija. Sredstva za šolanje psa pomočnika je veterinarki in vodji društva Tristokosmatih pomočnikov Iris Selan predala Špela Cocej Minatti, vodja marketinga v podjetju Mars Slovenija.

 

Galerija

Talentirani Amadea in njena psička Bora sta se pred kratkim vrnili s Svetovnega prvenstva v »pasjem frizbiju« Peter Irman

Špela Cocej Minatti iz podjetja Mars je simbolni ček predala Iris Selan in Dušanu Uršiču, vodilnima silama društva Tristokosmatih pomočnikov. Peter Irman

Poskrbljeno je bilo tudi za mačje obiskovalce, ki so se lahko sprostili in skrili v Whiskas kotičku. Peter Irman

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki