Naravna kozmetika

  • UR
  • sreda, 06. oktober 2010
Nuška Anika Perko, ustanoviteljica in lastnica podjetja
Nuška Anika Perko, ustanoviteljica in lastnica podjetja

Ob 20-letnici delovanja so se v podjetju Nutex odločili, da si bodo nadeli zelena oblačila. Za novo celostno podobo podjetja, katerega poslanstvo je predanost in skrbi za naravo, so izbrali nežno zeleno barvo. Nova podoba pa je tudi v skladu z ekološko usmeritvijo in nosilnim sloganom kozmetike Dr. Hauschka: »Iz narave za vas!«, ki jo Nutex distribuira za Slovenijo.

Danes posebnosti in prednosti kozmetike Dr. Hauschka poznajo uporabniki kozmetike, po vsej Sloveniji in svetu. Kozmetika, ki je opremljena s certifikatoma BDIH in DEMETER, je nagrajena s številnimi nagradami za kakovost, najdete pa jo v številnih pooblaščenih lekarnah, specializiranih trgovinah in trgovinah z zdravo prehrano. V pooblaščenih kozmetičnih salonih si lahko podarite Kraljevo nego Dr. Hauschka, pri kateri boste poleg nege obraza deležni tudi globoke sprostitve.

Tudi v podjetju Nutex živijo v duhu neprofitne fundacije WALA, katere cilj je »slediti višjemu namenu«, zato del dobička donirajo različnim organizacijam, kot so Zveza prijateljev mladine, Beli obroč Slovenije, Waldorfska šola in drugim.
Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki