Brezplačno na preventivni specialistični pregled

  • UR
  • petek, 03. september 2010
(Foto: Shutterstock)

Viva si želi, da bi bili njeni bralci in bralke zdravi in zadovoljni, zato zdaj teorijo preventive v člankih z uporabnimi nasveti in koristnimi napotki, kako ohraniti zdravje, nadgrajujemo tudi s prakso. Vabimo vas, da sodelujete v naši akciji in se potegujete za brezplačen preventivni ali posvetovalni pregled pri zdravnikih specialistih po vsej Sloveniji.

Viva ponuja možnost brezplačnega preventivnega pregleda pri enem od specialistov naše zdravniške linije, ki so velikodušno podarili več kot 80 pregledov za vse, ki nas berete. Vse informacije o akciji in seznam vseh zdravnikov, ki poklanjajo preventivne preglede, najdete v septembrski, 202. številki Vive.

V akciji sodelujete tako, da izpolnite vprašalnik o splošnem zdravstvenem stanju (v Vivi na str. 62), ki bo izrisal vaš osnovni zdravstveni profil. Ocenite, kje potrebujete preventivni pregled. Izpolnite kupon (Viva na str. 64). Ob tem obvezno navedite, pri katerem zdravniku specialistu bi želeli opraviti brezplačen preventivni pregled, in vse skupaj pošljite na naše uredništvo.

Naredite spremembo z Vivo! Pravočasno poskrbite za svoje zdravje!

Med vrnjenimi izpolnjenimi kuponi bomo izbrali 83 Vivinih bralcev in bralk, ki bodo lahko opravili brezplačen specialistični preventivni pregled pri izbranem zdravniku. Poleg tega bomo med vse tiste, ki nam bodo poslali izpolnjen vprašalnik, razdelili še 100 privlačnih in uporabnih nagrad.

Akcijo bomo zaradi obsežnosti raztegnili na dva meseca, tako da bomo vaše izpolnjene vprašalnike zbirali do 10. 11. 2010.

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Vsi Viva strokovnjaki