Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Brezplačno na preventivni specialistični pregled

Viva si želi, da bi bili njeni bralci in bralke zdravi in zadovoljni, zato zdaj teorijo preventive v člankih z uporabnimi nasveti in koristnimi napotki, kako ohraniti zdravje, nadgrajujemo tudi s prakso. Vabimo vas, da sodelujete v naši akciji in se potegujete za brezplačen preventivni ali posvetovalni pregled pri zdravnikih specialistih po vsej Sloveniji.
Viva ponuja možnost brezplačnega preventivnega pregleda pri enem od specialistov naše zdravniške linije, ki so velikodušno podarili več kot 80 pregledov za vse, ki nas berete. Vse informacije o akciji in seznam vseh zdravnikov, ki poklanjajo preventivne preglede, najdete v septembrski, 202. številki Vive.

V akciji sodelujete tako, da izpolnite vprašalnik o splošnem zdravstvenem stanju (v Vivi na str. 62), ki bo izrisal vaš osnovni zdravstveni profil. Ocenite, kje potrebujete preventivni pregled. Izpolnite kupon (Viva na str. 64). Ob tem obvezno navedite, pri katerem zdravniku specialistu bi želeli opraviti brezplačen preventivni pregled, in vse skupaj pošljite na naše uredništvo.

Naredite spremembo z Vivo! Pravočasno poskrbite za svoje zdravje!

Med vrnjenimi izpolnjenimi kuponi bomo izbrali 83 Vivinih bralcev in bralk, ki bodo lahko opravili brezplačen specialistični preventivni pregled pri izbranem zdravniku. Poleg tega bomo med vse tiste, ki nam bodo poslali izpolnjen vprašalnik, razdelili še 100 privlačnih in uporabnih nagrad.

Akcijo bomo zaradi obsežnosti raztegnili na dva meseca, tako da bomo vaše izpolnjene vprašalnike zbirali do 10. 11. 2010.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

zdravje , zdravnik , zdravnik odgovarja , preventivni pregled , specialistični pregled

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

9. 09. 2010 20:34:17
Vsebina mi je všeč.
26. 09. 2010 20:55:47
Ta akcija se mi zdi izvrstna. Sem našla v septembrski številki opis in sem že izpolnila vprašalnik skupaj s svojo mamo, ker si želi iti na pregled k zobozdravnici, jaz pa na pregled vida.
25. 10. 2011 11:59:29
Ta akcija je vsekakor pohvale vredna in komaj čakam na november. Imam določene težave, a se mojemu zdravniku zdi vse skupaj nepomembno, vreme pač. Jaz pa čutim, da ni vse prav in dobro se mi zdi, da se lahko sama odločim za preventivni pregled. Hvala vam!
25. 10. 2011 16:04:04
Akcijo Preventivni pregledi smo v letošnjem letu še nadgradili, saj gre za Prvo vseslovensko akcijo revije Viva ter Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije. Na brezplačne preventivne preglede se boste lahko prijavili novembra in decembra 2011, seveda tudi preko naročilnice na portalu viva.si.

Več informacij o letošnji vseslovenski akciji si lahko preberete tukaj http://www.viva.si/Akcije/7932/Brezpla%C4%8Dno-na-preventivni-pregled