Čarobni dan - doživetje za vso družino!

  • UR
  • sreda, 18. avgust 2010

Volčji potok, 29. avgust 2010

Poletje je v vsem svojem zamahu, okus po morski soli in nagajivih sončnih žarkih še ni zbledel s spomina, lahkotne poletne noči pa imajo posebno moč in čarobnost, zato si včasih res želimo, da bi trajale še skozi celo leto.

Prepričani smo, da ste preživeli super poletje, da ste si nabrali energije in napolnili svoje baterije. Ampak za konec počitnic in še boljši odskok v novo šolsko leto in jesen je včasih potreben prav poseben skok - zatorej pridite v nedeljo, 29 avgusta, na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok!

Spet boste čarobno ustvarjali, junaško in športno tekmovali in frfotavo plesali. Odkrivali boste  različne čarobne dežele pravljičnih junakov v prelepem ambientu Arboretuma, v  čudoviti svet glasbe pa vas bodo zapeljale Natalija Verboten, Alenka Gotar, Nuša Derenda, Manca Špik, pa tudi raper Zlatko, Boštjan Bračič in Nepridipravi - pa še kakšno presenečenje.

In seveda - vsak Čarobni dan je tudi dobrodelno obarvan – obdarilo se bo več kot 100 otrok iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in aktivnosti v prihajajočem šolskem letu.

Za ceno ene odrasle vstopnice boste lahko preživeli nepozaben Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok.

Pohitite in se prijavite na spletni strani carobnidan.si

Novo šolsko leto je pred vrati – vstopite vanj nasmejani!

Marjan Berginc

Marjan Berginc dr. med. spec. splošne medicine

Petra Može

Petra Može univ. dipl. soc. del.

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki