Dejavne in poučne poletne počitnice za srečne otroke in zadovoljne starše

  • NP
  • torek, 22. junij 2010
(Foto: Jupiterimages)

Ali že veste, kje bodo vaši otroci preživeli poletje, ki je za večino od njih najlepše obdobje leta? Predlagamo, da ga preživijo dejavno, zabavno in v družbi prijateljev. Za to bo tudi letos poskrbela Fakulteta za šport v Ljubljani.

Otroci bodo lahko vse od jutra naprej sodelovali v vrtincu športnih dejavnosti, ustvarjalnih delavnic in zabave. Zanje so namreč pripravili pestro paleto športnih dejavnosti v dopoldanskem času: od miganja z žogo (nogomet, rokomet, košarka, odbojka, tenis in badminton), dejavnosti na mali in veliki prožni ponjavi, plavanja, različnih vodnih iger in treniranja skokov v vodo do plesa, rolanja in cirkuških vragolij. Popoldne bosta na vrsti telovadba možgančkov ter prebujanje ustvarjalnosti in domišljije. Na voljo bodo ustvarjalne in poučne delavnice, na katerih bodo otroke poučili o pomenu zdrave prehrane in telesne dejavnosti, en dan v tednu pa bodo priredili celodnevno čofotanje v bazenu.

Počitnice Poletje na Fakulteti za šport so namenjene otrokom od 5. do 13. leta, pričakujejo pa jih vseh devet tednov šolskih poletnih počitnic, torej med 28. 6. in 27. 8. 2010, in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro (vključeno kosilo) ali med 7. in 17. uro (vključeni trije obroki na dan). Cena krajšega tedenskega programa znaša 85, daljšega pa 110 evrov. Vse dejavnosti in programe, ki so prilagojeni starosti otrok, izvajajo strokovno usposobljeni sodelavci, udeleženci pa dobijo tudi informacije o svojem telesnem statusu in napotke za njegovo izboljšanje. Prehrana temelji na nizki vsebnosti maščob in zdravo pripravljenih obrokih. Počitnice, katerih avtor in koordinator je Zveza za šport otrok in mladine Slovenije v sodelovanju s Fakulteto za šport v Ljubljani, letos potekajo v Ljubljani, Domžalah in Kranju.

Pobrskajte na poletje.eu, kjer boste našli tudi prijavnico, med 9. in 15. uro pa jih lahko pokličete na telefonsko številko (031) 552 732.

Marjan Berginc

Marjan Berginc dr. med. spec. družinske medicine

Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki