Nanotok – izvir nove mladosti

  • T.ko
  • ponedeljek, 10. maj 2010
(Foto: Jupiterimages)

Mladosten videz, ki si ga vsi želimo, je v največji meri odvisen od stanja naše kože. Koža je izpostavljena neposrednemu in pogosto škodljivemu delovanju zunanjih dejavnikov, katerih učinek je viden že s prostim očesom. Pri blaženju teh posledic si pomagamo na različne načine. Mladosti si seveda ne moremo povrniti, lahko pa ji vsaj vdihnemo nov, svež videz, in sicer s tem, da nadomestimo izgubo biopotenciala.

Novost je neposredna obdelava kože z nanotokom, ki spodbuja presnovo kožnih celic, s tem pa tudi delitev in nastajanje novih, mladih celic. Nanotok je trenutno velika uspešnica na področju kozmetologije. Uporabljajo ga za ohranjanje mladostnega videza kože, pa tudi za vračanje njene napetosti, ki se zmanjšuje zaradi škodljivega vpliva let in življenjskega sloga.

Nanotok obnavlja kožo, ki jo je poškodovalo sonce, dehidrirani koži pa vrača potrebno vlago, ki je nujna, če naj bo koža prožna. Nagubana in izsušena koža znova dobi svež, mladosten videz. Nanotok pospešuje celično presnovo, obenem pa opravlja mikromasažo celic v vseh treh plasteh kože. Obenem poskrbi za boljši krvni obtok in limfno drenažo. Po obravnavi izginejo znaki utrujenosti, koža pa spet postane zdrave rožnate barve. Postopek je neboleč in ne stanjša kože, pač pa jo tonizira in naredi prožnejšo. Poleg tega ne povzroči rdečice, zato se je mogoče takoj vrniti k vsakodnevnim obveznostim, posebni postopki za zaščite kože pred sončno svetlobo pa niso potrebni.


Peter Preskar

Peter Preskar dr. med. spec. oftalmolog

Postavi vprašanje

Luka Hren

Luka Hren diplomirani kineziolog in gibalni terapevt Diplomirani kineziolog, Fakulteta za šport, magistrski študij Kinezioterapija

Postavi vprašanje

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Vsi Viva strokovnjaki