Zdravo hujšam Mobilni Fitnes

  • UR
  • sreda, 05. maj 2010

Oglasno sporočilo

Ste si vedno želeli ob sebi osebnega motivatorja, ki je ob vas ob vsakem momentu, vas vsakodnevno motivira in nadzira vaš vnos prehrane? Vas pohvali, ko vam gre dobro in ste telesno aktivni ter se pridno držite zdrave prehrane ter uspešno topite kilograme. Ter tudi takrat, ko vaš napredek ni po načrtu, malo pokara in vam da nadaljno motivacijo za nadaljevanje. Zdaj vam je na voljo in Alenka Godec ga že tudi uporablja!

Zdravo hujšam Mobilni Fitnes je personaliziran motivacijski program za spremembo življenjskega sloga za vse, ki želijo znižati telesno težo ali jo le vzdrževati do katerega lahko uporabniki dostopajo preko spleta in aplikacije na svojem mobilnem telefonu.

Mobilni Fitnes je izjemno prilagodljiv program do katerega lahko uporabniki dostopajo preko spleta na spletni strani zdravo-hujsam in aplikacije na svojem mobilnem telefonu, ki se jim naloži ob nakupu storitve in kreiranja svojega profila.

Mobilni Fitnes je razvit v sodelovanju z danskim podjetjem Mobile Fitness ter oddelkom za humano prehrano na Fakulteti za življenjske znanosti v Kopenhagnu.

Automatizirana software platforma za podporo pri procesu hujšanja, ki jo posamezniki lahko uporabljajo preko mobilnega telefona, interneta in v prihodnje drugih medijev prihodnosti. Mobilni Fitnes je personaliziran motivacijski program, s katerim se ustvarja virtualno kontrolirano okolje, kjer so uporabljena interaktivna orodja in komunikacija z namenom spremembe vedenja posameznika, na področju prehranjevanja, telesne aktivnosti ter vztrajnosti in motivacije. Program prepleta motivacijske vsebine in izobraževalna orodja v najbolj učinkovit kontekst, v skladu z uporabnikovim napredkom in profilom. Za ogled demo verzije obiščite zdravo-hujsam

Ko se uporabnik prijavi na spletno stran in ustvari svoj profil prejme tudi na svoj mobilni telefon SMS z wap linkom preko katerega naloži aplikacijo na svoj mobilni telefon in dostopa do aplikacije vsakodnevno. 

Z namenom odločitve za življenje z manj kilogrami je za uporabnike na voljo zanimiva in interaktivna spletna stran zdravo-hujsam, ki poleg Mobilnega Fitnesa nudi tudi nasvete za zdrav način življenja z različnih področij kot so prehrana in gibanje. Na spletni strani vam svetujejo splošni zdravnik, nutricist ter osebni trener.

Uporabnikom je seveda na voljo tudi tehnična pomoč ob prijavi na brezplačni modri številki 080 87 99, vsako sredo od 18h-20h pa je uporabnikom na voljo tudi dietetik, ki odgovarja na vaša vprašanja.

Na voljo je več paketov:
Osnovni paketi:
1    - mesečni paket – 14,99 eur
3    - mesečni paket – 39,99 eur
6 – mesečni paket – 59,99 eur

Paketi z osebnim pristopom dietetika ali splošnega zdravnika:
1    - mesečni paket – 54,99 eur
2    - mesečni paket – 153,99 eur
6   – mesečni paket – 269,99 eur

Paket za 1-mesečno naročnino + 12 individualnih ur z osebnim trenerjem: 375 eur