Srečanje novorojenčkov, prepeljanih s helikopterjem

  • NP
  • petek, 16. april 2010

Letalska policijska enota vabi na družabno srečanje

Letalska policijska enota v okviru humanitarnih nalog opravlja tudi prevoze novorojenčkov v inkubatorjih – na leto jih prepelje med 30 in 40. S policijskimi helikopterji naj bi tako v treh desetletjih prepeljali že okoli 700 nedonošenčkov.
Vse, ki so bili v Sloveniji v vseh teh letih kot novorojenčki v inkubatorjih prepeljani s policijskimi helikopterji, slovenska policija vabi na družabno srečanje, ki bo v soboto, 8. maja 2010, v Letalski policijski enoti. Začelo se bo ob 11. uri.  Udeležence bodo pozdravili, pogostili, jim predstavili delo letalske policijske enote in helikopterje ter pokazali inkubatorje, s katerimi nedonošenčke prevažamo še danes. Srečali se bodo lahko s policijskimi posadkami in zdravniško ekipo, se tudi medsebojno spoznali ter delili svoje izkušnje s helikopterskim prevozom. Tako tiste že odrasle kot še otroke, ki so bili kot dojenčki v inkubatorju prepeljani s policijskim helikopterjem, ter njihove starše ali sorodnike zaradi organizacije srečanja prosimo, da nam svojo udeležbo potrdijo na naslov inkubator@policija.si ali po navadni pošti na naslov: Letalska policijska enota, Zgornji Brnik 130 p, 4210 Brnik. Sporočite svoje ime in priimek, starost in kraj, iz katerega prihajate.

 
Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki