Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Rokopis vas izdaja

Napišite nekaj besed s pisano pisavo in poglejte, kaj nekatere lastnosti vaše pisave povedo o vaši osebnosti – grafologi so namreč prepričani, da nič ni slučajno.

Grafologinja Kathi McKnigt pojasnjuje, da pisava, ki je nagnjena v desno, pomeni, da je oseba odprta in družabna, govori pa tudi o podjetnosti, delavnosti, prilagodljivosti in čustvenosti. Nasprotno je pisava, nagnjena v levo, značilna za samotarske ljudi.

Prevelik naklon pisave v desno je negativen, kajti če se preveč obračamo k drugim, pozabljamo nase, to pa pomeni premalo samonadzora. Če črk ne nagibamo, naj bi pomenilo, da smo logični in praktični; pokončna pisava odraža zadržanost in previdnost, tudi ljubezen teh ljudi naj ne bi izvirala iz srca, pač pa iz glave (premišljenost).

Velika pisava pomeni predvsem zagnanost in navdušenje. Oseba z majhno pisavo dvomi o svojih odločitvah, na drugi strani pa premore stvarnost, smisel za ozko delovno področje in močno koncentracijo. Grafologi lahko na osnovi rokopisa določijo do pet tisoč lastnosti vaše osebnosti.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

grafologija , osebnost , pisava , rokopis , osebnostna rast

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.