Rokopis vas izdaja

  • LP
  • torek, 02. april 2013
(Foto: Diana Anđelić)

Napišite nekaj besed s pisano pisavo in poglejte, kaj nekatere lastnosti vaše pisave povedo o vaši osebnosti – grafologi so namreč prepričani, da nič ni slučajno.

Grafologinja Kathi McKnigt pojasnjuje, da pisava, ki je nagnjena v desno, pomeni, da je oseba odprta in družabna, govori pa tudi o podjetnosti, delavnosti, prilagodljivosti in čustvenosti. Nasprotno je pisava, nagnjena v levo, značilna za samotarske ljudi.

Prevelik naklon pisave v desno je negativen, kajti če se preveč obračamo k drugim, pozabljamo nase, to pa pomeni premalo samonadzora. Če črk ne nagibamo, naj bi pomenilo, da smo logični in praktični; pokončna pisava odraža zadržanost in previdnost, tudi ljubezen teh ljudi naj ne bi izvirala iz srca, pač pa iz glave (premišljenost).

Velika pisava pomeni predvsem zagnanost in navdušenje. Oseba z majhno pisavo dvomi o svojih odločitvah, na drugi strani pa premore stvarnost, smisel za ozko delovno področje in močno koncentracijo. Grafologi lahko na osnovi rokopisa določijo do pet tisoč lastnosti vaše osebnosti.

Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Mojca Cepuš

Mojca Cepuš svetovanje o prehrani Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka.

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Vsi Viva strokovnjaki