MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) program – brezplačno uvodno srečanje

Vabljeni na brezplačni spletni seminar v sredo, 6. 1. 2021, ob 18 uri.

Predavateljica: Mateja Lenarčič

Si želite najti učinkovite načine za obvladovanje stresa, najti več ravnovesja in miru? Učinkoviteje upravljati svoje misli, čustva in vedenje? Povečati osredotočenost, pozornost, kreativnost in povezanost s sabo? Spoznati način zavestnega in sistematičnega dela s svojim stresom, bolečino, boleznijo ter izzivi in zahtevami vsakdanjega življenja? Izboljšati kakovost svojega življenja?

Vabljeni na brezplačno uvodno srečanje MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) 8-tedenskega znanstveno raziskanega programa obvladovanja stresa na temelju čuječnosti, razvitega na Medicinski fakulteti Univerze Massachusetts, ZDA (dr. Jon Kabat-Zinn).

Znanstvene raziskave zadnjih 40 let kažejo številne pozitivne učinke tega programa na področju človekovega psiho-fizicnega zdravja. V tujini je zelo cenjen na področju zdravstva, izobraževanja, v delovnih okoljih, sodiščih, zaporniških sistemih in drugje.

S predavateljico boste skupaj naredili tudi določene tehnike za obvladovanje stresa in se natančneje pogovorili o programu.

Prijave na mateja.lenarcic@institut-medius.si (z imenom in priimkom). Po prijavi prejmete zoom povezavo.
mag. Mateja Lenarčič, MBSR učiteljica, certificirana učiteljica joge, TA 101, direktorica in ustanoviteljica MEDIUS-a, Inštituta za čuječnost in mediacijo. Je magistrica ekonomskih znanosti z več kot 20 letnimi izkušnjami na poslovnem področju. Zadnja leta se intenzivno izobražuje in posveča področju čuječnosti. Na Medicinski fakulteti Univerze Massachussetts, ZDA (dr. Jon Kabat-Zinn) je opravila izobraževanje ”Mindfulness-Based Stress Reduction” (MBSR) program. Dodatno se je iz tega področja 1,5 leta izobraževala na Institute for Mindfulness-Based Approaches v Berlinu. Opravila je več tečajev budistične theravada meditacije. Je tudi v procesu 4-letnega izobraževanja iz transakcijske analize – svetovanje. Med drugim opravila tudi izobraževanje za mediatorko.
Izvaja izobraževanja, delavnice in MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) programe za posameznike in organizacije ter individualno svetovanje na temelju čuječnosti.

Več o njej na: institut-medius.si.
Luka Hren

Luka Hren diplomirani kineziolog in gibalni terapevt Diplomirani kineziolog, Fakulteta za šport, magistrski študij Kinezioterapija

Postavi vprašanje

Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki