Brezplačni webinar: Telovaditi ali ne telovaditi?

Fizioterapevtka Anite Jaklič vam bo pokazala nekaj uporabnih, preprostih vaj, ki jih boste lahko izvedli tudi manj aktivni posamezniki v sedečem položaju.
Fizioterapevtka Anite Jaklič vam bo pokazala nekaj uporabnih, preprostih vaj, ki jih boste lahko izvedli tudi manj aktivni posamezniki v sedečem položaju.

Webinar bo v sredo, 4. novembra 2020, ob 17. uri, s prikazom vaj

Na brezplačnem webinarju Društva revmatikov Slovenije bo fizioterapevtka Anita Jaklič povedala, zakaj je vadba nujna in koristna celo ob okorelosti, bolečinah in utrujenosti.

Pokazala bo nekaj uporabnih, preprostih vaj, ki jih boste lahko izvedli tudi manj aktivni posamezniki v sedečem položaju. Vadba bo primerna za revmatike in za vse druge, ki bi radi naredili nekaj zase.

Na webinarju boste najprej izvedeli, zakaj vse je vadba koristna in na kaj je treba pri njej paziti ob diagnozi, kot je vnetni revmatizem. Nato se boste po navodilih fizioterapevtke Anite Jaklič naučili pravilne izvedbe in naredili nekaj osnovnih vaj za ohranjanje gibljivosti sklepov in hrbtenice ter zmanjšanje bolečin.

  • Kako in koliko vaditi,
  • kaj je za vas varno in kaj ni,
  • kako bo vadba čim bolj učinkovita in kakšne nagrade vam bo prinesla.

Z namensko in redno izvajano telesno dejavnostjo boste dosegli izboljšanje splošnega zdravja, tako da boste bolečino in druge z boleznijo povezane tegobe čutili čim manj in da boste lahko še dolgo živeli dejavno, samostojno in polno.

Fizioterapevtka Anita Jaklič pa bo odgovorila tudi na vaša vprašanja.


Sodelujoči:
  • Anita Jaklič, dipl. fizioterapevtka, Klinični oddelek za revmatologijo UKC Ljubljana
  • Urša Blejc, moderatorka
Za sodelovanje na brezplačnem webinarju Telovaditi ali ne telovaditi?, 4. novembra ob 17. uri, je potrebna predhodna prijava TUKAJ.