W. Bruce Cameron: Pasje potovanje

  • ponedeljek, 20. januar 2020
Pasje potovanje, Učila International
Pasje potovanje, Učila International

Pasje potovanje, roman ameriškega pisca W. Brucea Camerona, je nadaljevanje uspešnice Pasji smisel življenja, romana z vrha lestvice branosti New York Timesa, po katerem je bil posnet priljubljen film.

udi nadaljevanje, ki prav tako dosega rekorde branosti, si bo mogoče ogledati na filmskem platnu. Osrednji protagonist romana je pes Buddy. In Buddy je priden pes. V več razburljivih življenjih je iskal svoje poslanstvo in bil je prepričan, da ga je našel ter tudi izpolnil. Toda ko opazuje, kako dojenčica Clarity zaide v nevarnost, se zave, da mala deklica potrebuje lastnega psa.

Buddy se znova skoti in spozna, da ima novo usodo. Presrečen je, ko ga posvoji Clarity, zdaj živahna, a težavna najstnica. Nenadoma ju ločijo in Buddy je obupan. Le kdo bo skrbel za njegovo dekle? Očarljiva in topla zgodba o upanju, ljubezni in neskončni predanosti nam postavlja vprašanje, ali res mi skrbimo za svoje ljubljenčke ali dejansko oni skrbijo za nas. Pasje potovanje ni samo še ena prikupna pasja pripoved, temveč ganljiva zgodba o neomajni zvestobi in ljubezni, ki premaga vse ovire
Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Pavle Košorok

prof. dr. Pavle Košorok dr. med. spec. kolorektalne medicine

Postavi vprašanje

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki