Združenje psihoterapevtov Slovenije išče nove poslovne prostore

Člani vodstva Združenja psihoterapevtov Slovenije prosijo naklonjene posameznike za donacijo v kakršnemkoli znesku, ki jo želijo nameniti nakupu lastnih poslovnih prostorov. Združenje je najstarejša stanovska organizacija v Sloveniji in združuje psihoterapevte, ki večinoma delujemo v zdravstvu (www.zpsi.si).

Po odpovedi najema prostorov, kjer so imeli sedež, so se znašli v eksistenčni stiski – ogroženo je njihovo nadaljnje delovanje. Po aktivnem iskanju nadomestnih prostorov se je pokazala možnost, da manjše in skromne, a vendar dovolj primerne prostore kupijo. Del sredstev bodo prispevali člani iz članarin in donacij združenju, a potrebnega zneska sami ne morejo zbrati. Zavedamo se poslanstva združenja in škode, ki bi nastala, če bi prenehali s svojim delovanjem. Ob organizaciji strokovnih dogodkov in podiplomskega izobraževanja so namreč aktivni predvsem v prizadevanjih za regulacijo psihoterapevtskega poklica v Sloveniji ter zagotavljanju etičnih standardov in strokovnih normativov pri delu s pacienti. Lastni prostori bodo združenju omogočili nadaljnje delovanje, pa tudi širše aktivnosti, ki bi približale možnost psihoterapevtske pomoči ljudem v duševni stiski.

Prosijo vas za donacijo na TRR pri NKBM št. SI56 0451 5000 2457 518 (Združenje psihoterapevtov Slovenije, Zaloška 29, 1000 Ljubljana).

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Luka Hren

Luka Hren diplomirani kineziolog in gibalni terapevt Diplomirani kineziolog, Fakulteta za šport, magistrski študij Kinezioterapija

Postavi vprašanje

Marijana Jazbec

mag. Marijana Jazbec poklicna grafologinja analiza pisave

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki