Telekom Slovenije organizira brezplačno svetovanje za starejše

Telekom Slovenije na več kot 10 lokacijah po Sloveniji izvaja brezplačne izobraževalne urice.
Telekom Slovenije na več kot 10 lokacijah po Sloveniji izvaja brezplačne izobraževalne urice.

Danes nam sodobna tehnologija mobilnih naprav in napredne televizije omogoča veliko več kot pred desetimi leti. Uporaba t. i. pametnih naprav je enostavna, le poskusiti je treba. Za razlago pa potrebujemo čas in osebo, ki nam to lahko pokaže na ustrezen način.

Ker se v Telekomu Slovenije zavedajo, da je marsikomu lažje, če nam lahko kdo predstavi in hkrati pokaže, kako se neka nova storitev uporablja, v izbranih Telekomovih centrih ponujajo brezplačno svetovanje. Na več kot 10 lokacijah po Sloveniji izvajajo brezplačne izobraževalne urice, kjer naročnikom, upokojencem in starejšim od 60 let, brezplačno pomagajo pri uporabi naprav in storitev ter pri izbiri najboljšega paketa za posameznika, ki storitev uporablja.

Na primer, svetovalec vam lahko na praktičnem način pokaže, kako enostavno si lahko z rumenim gumbom na daljincu poiščete TV-vsebine, ki so bile predvajane zadnji 7 dni. Z znanjem, kako uporabljati sodobno storitev Ogled nazaj, ki jo vključujejo vsi paketi Modri in Trio, vam ni več treba spremljati poročil, filmov in zabavnih oddaj takrat, ko so na sporedu, ampak si jih lahko ogledate kasneje, takrat, ko imate vi čas. Naučite se lahko tudi, kako enostavno si lahko na svojem mobitelu ali tablici povečate črke in številke, s čimer si lahko močno olajšate uporabo tipkovnice in branje sporočil ter še veliko več. Z individualnim svetovanjem na izobraževalnih uricah pridobite nove izkušnje, nove informacije in znanje, vse prilagojeno vašim željam in potrebam.

Naročniki Telekoma Slovenije lahko pokličete vam najbližji Telekomov center ali na 080 8000 in se dogovorite za svoj termin.​ Dobrodošli v svetu telekomunikacij, ki je zanimiv, praktičen in poučen za vse generacije.​
Vojko Kanič

prim. doc. dr. Vojko Kanič dr. med. spec. kardiologije, vaskularne in interne medicine

Postavi vprašanje

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki