Preprosta pot do dobrega zobozdravnika ali ortodonta

Z dobrim nasvetom in priporočilom vam lahko pomagajo na največjem slovenskem zobozdravstvenem portalu eZobozdravnik, kjer redno spremljajo in preverjajo zadovoljstvo pacientov.
Z dobrim nasvetom in priporočilom vam lahko pomagajo na največjem slovenskem zobozdravstvenem portalu eZobozdravnik, kjer redno spremljajo in preverjajo zadovoljstvo pacientov.

Pot do zdravih in lepih zob velikokrat ni preprosta. Pogosto imamo težave že z izbiro osebnega zobozdravnika, kaj šele v primeru dražjih samoplačniških storitev, kjer se cene zelo razlikujejo.

To predvsem velja v primerih, ko iščemo zobozdravnika, ki bo namestil implantat, zobni mostiček in zobno protezo ali ortodonta, ki bo namestil zobni aparat.

Ali veste, na kaj morate biti pozorni pri iskanju zobozdravnika ali ortodonta?

Med najpomembnejše dejavnike pri izbiri sodijo: znanje in izkušnje zobozdravnika, cene, materiali in diagnostični postopki, ki jih uporablja zobozdravnik, opremljenost in lokacija ordinacije ter ne nazadnje tudi prilagodljivost delovnega časa.

Večino teh dejavnikov je težko preveriti.

Ob dejstvu, da je ponudba zasebnih zobozdravnikov in ortodontov v Sloveniji vse večja, je najboljša rešitev dobro priporočilo nekoga, ki mu zaupamo.

Vendar kaj narediti, če takšne osebe ne poznamo?

Nič hudega, obstaja rešitev.

Z dobrim nasvetom in priporočilom vam lahko pomagajo na največjem slovenskem zobozdravstvenem portalu www.ezobozdravnik.si, kjer redno spremljajo in preverjajo zadovoljstvo pacientov.

Polega brezplačnega nasveta lahko na portalu eZobozdravnik poiščete tudi:
  • številne nasvete o zdravju zob,
  • kontaktne podatke svojega zobozdravnika,
  • dežurnega zobozdravnika ali dežurno lekarno,
  • najbližji zobni rentgen in
  • trgovino, kjer kupite škatlico za shranjevanje mlečnih zob.