Kako se spopasti s potenjem pred pomembnim sestankom?

Pred vami je dan, ko se morate čim bolje odrezati na pomembnem sestanku in skupaj s takšnimi pritiski na plano pride tudi stres. Prvi znak živčnosti je zelo pogosto potenje pod pazduho. Kmalu se stresu pridruži tudi zadrega zaradi potnih madežev pod pazduho, ki v veliki meri okrni suverenost nastopa na sestanku ali predstavitvi.

Izberite samozavest brez potenja z miraDry®

Pri samozavestnemu nastopu brez strahu, da bo vaša srajca ali majica pod pazduhama imela mokre madeže, ki bi izdajala vašo napetost in negotovost, vam lahko pomaga zdravljenje potenja s terapijo miraDry®. Trajna rešitev za občutek čistosti, samozavesti in brezskrbnosti – miraDry® –, je prvi in edini sistem, s katerim brez kirurškega posega v telo lahko dosežemo trajno odstranitev žlez znojnic pod pazduho. Poseg z napravo miraDry®, ki ima odobritev FDA in certifikat CE, opravi zdravnik in traja približno eno uro. Običajno je za trajen učinek potrebna le ena terapija.

Varno zdravljenje s pomočjo mikrovalov

Sistem miraDry® deluje s tehnologijo miraWave®, ki je dokazano izredno učinkovita metoda za odpravljanje znoja in neprijetnega vonja žlez znojnic pod pazduho. Energija ustvari nadzorovano toploto na delu pod pazduho, kjer se nahajajo žleze znojnice, in jih varno odstrani. Napredna zasnova sistema miraDry® med postopkom tudi neprestano hladi kožo, zato so terapije varne in ne povzročajo nelagodja.
Lara Pezdir Podbregar

Lara Pezdir Podbregar mag.farm. P3 Professional licenciran svetovalec

Postavi vprašanje

Boštjan Kersnič

Boštjan Kersnič dr. med. spec. nefrolog

Postavi vprašanje

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki