Telekom Slovenije posebno pozornost namenja starejšim

Telekom Slovenije starejšim uporabnikom že vrsto let zagotavlja posebno ponudbo ugodnih storitev in izdelkov za enostavno uporabo. Nekatere rešitve je oblikoval prav za starejšo generacijo, tako da je lahko njen stik s sodobnimi storitvami bolj preprost in cenovno dostopen.

Za enostavno uporabo lahko upokojenci in starejši od 60 let izberejo mobilni paket Enostavni A ali B z že vključenimi enotami, ki jih porabijo po svoje za klice, sporočila in brskanje po spletu, za brezskrbno komunikacijo pa enega izmed mobilnih paketov Brezskrbni z neomejenimi klici in sporočili. Pri tem lahko koristijo ugodnosti Penzion, ki jim prinašajo popust na mesečno naročnino, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa.

Do 31. marca letos lahko izkoristijo tudi akcijo Ugodnost, vredna objema s paketi Brezskrbni. Pri tem morajo pripeljati novega uporabnika, oba si izbereta svoj mobilni paket Brezskrbni ali Dogaja in si tako za dve leti oba zagotovita 50-odstotni popust na mesečno naročnino.

Mesečno naročnino si lahko starejši uporabniki znižajo tudi pri paketih TopTrio, ki vključujejo televizijo, internet in fiksno telefonijo. Naročniki mobilnih in fiksnih storitev Telekoma Slovenije lahko povežejo pakete na skupni račun in si s tem zagotovijo še dodaten popust na mesečno naročnino z ugodnostjo Poveži in prihrani. Če izberejo še elektriko Telekoma Slovenije po izjemni ceni, pa si skupni račun še dodatno znižajo. Telekom Slovenije nudi svojim članom Programa zvestobe tudi številne ugodnosti, s katerimi nagrajuje zvestobo s popusti in možnostmi cenejšega nakupa izdelkov.

Za starejše uporabnike je na voljo ugodna akcijska ponudba mobitelov, tablic, prenosnikov in televizorjev, ki jih lahko dobijo na obroke in brez obresti.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si ali številkah 080 8000 in 041 700 700.

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Olja Repež

Olja Repež osebna stilistka (Image Consultant)

Postavi vprašanje

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Vsi Viva strokovnjaki