Butični hotel Pasji dvorec

  • UR
  • četrtek, 13. oktober 2016

Si miroljuben in prijazen kuža in ne veš kje počakati svoje domače, ko so na počitnicah, ti pa se jim ne moreš pridružiti?

V začetku julija so na Škofljici odprli Pasji dvorec samo zate in tvoje vrstnike. Da boš tudi ti užival in imel svoje počitnice! Ne nudijo ti le varstva, ampak tudi zvrhan koš crkljanja in zabave. Naj bodo tvoji skrbniki brez skrbi. Tudi ti se boš imel lepo. Dvorec pomeni kraljevski tretma. Želijo, da se tako počutiš tudi ti - kot njihov pravi družinski član.

Čeprav so le streljaj iz Ljubljane, imajo idelane bivalne pogoje – sprehajal se boš lahko prosto po hiši z atrijem in ograjenim vrtom. Ljubljansko barje in bližnji gozdovi pa bodo tvoje sprehode spremenili v čarobna raziskovanja. Pri njih trava diši drugače kakor v mestu.

Nikoli ne boš sam, saj bosta Marta in Andrej ves čas ob tebi. Poskrbela bosta tudi za družbo, a ne preveliko, ne boj se. Ne boš se izgubil v množici psov, saj bo lahko le še pet srečnežev naenkrat s tabo.


O Pasjem dvorcu

Pasji dvorec je butični hotel po meri psov, kjer poskrbijo, da se kužki počutijo kot doma. Čas preživljajo aktivno, z veliko mero ljubezni in ves čas pod strokovnim vodstvom.

Pri njih ni drobnega tiska, kjer se stroški dvignejo v nebo. Bivanje je 22,00 € na noč, varstvo čez dan se plačuje po urah - 1,5 € na uro.

Prvi na slovenskem trgu, vsaj po njihovi vednosti, ponujajo tudi VIP, Premium in Mega pakete, ki psom kadarkoli zagotavljajo prostor pri njih, prevzem na domu, nego in še veliko drugih ugodnosti pod izredno ugodnimi pogoji.

Med "krompirjevimi" počitnicami, od 28. oktobra do 6. novembra 2016, vam ob minimalno sedmih dnevih bivanja kužka v Pasjem dvorcu, podarjajo bon v vrednosti 30 € za nego.


Vsi, ki vas zanima kaj več, lahko pokukate na pasjidvorec.si in na njihovo Facebook stran Pasji dvorec, ali pa jih pokličete na 051 390 931 in obiščete osebno.

Galerija