Odprta nova lekarna v Savskem naselju v Ljubljani

  • UR
  • nedelja, 02. oktober 2016
V Savskem naselju, v novih, sodobnih prostorih v sklopu Klinike Doktor 24, odslej deluje nova enota Lekarne Ljubljana.
V Savskem naselju, v novih, sodobnih prostorih v sklopu Klinike Doktor 24, odslej deluje nova enota Lekarne Ljubljana.

Prebivalci Ljubljane so konec septembra dobili novo lekarno. V Savskem naselju, na Savski cesti 3, v novih, sodobnih prostorih v sklopu Klinike Doktor 24, odslej deluje nova enota Lekarne Ljubljana.

Tako kot v ostalih enotah, so tudi v Lekarni Savska strankam na voljo zdravila, medicinski pripomočki, prehranska dopolnila, otroški program, dermokozmetični pripomočki idr. Poleg celovitega nabora izdelkov pa se nova lekarna ponaša s prodajnim avtomatom Lekarna24, v katerem so na voljo sezonski izdelki tudi izven delovnega časa lekarne.

V lekarni so na voljo brezplačne strokovne storitve, kot so pregled uporabe zdravil in svetovanje o zdravem življenjskem slogu, izdelajo lahko osebno kartico zdravil, na kateri so na enem mestu zbrane vse pomembne informacije o zdravilih uporabnika.

Na prireditvi ob odprtju nove lekarne je Lekarna Ljubljana podelila Ljubljanskemu potniškemu prometu 5 defibrilatorjev, ki bodo na mestnih avtobusih predstavljali pomemben prispevek pri reševanju človeških življenj.

Katja Arko Kampuš

Katja Arko Kampuš dr.dent.med. spec. ortodont

Postavi vprašanje

Boštjan Kersnič

Boštjan Kersnič dr. med. spec. nefrolog

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Vsi Viva strokovnjaki