Moj zdravnik 2016 je Marjan Berginc, dr. med., spec. splošne medicine!

  • Viva
  • četrtek, 07. april 2016
Moj zdravnik 2016 je Marjan Berginc, dr. med., spec. splošne medicine.
Moj zdravnik 2016 je Marjan Berginc, dr. med., spec. splošne medicine. (Foto: Grega Žunič)

Izbrali ste jubilejnega Mojega zdravnika

Letošnja, jubilejna akcija Moj zdravnik 2016 je zaključena. Neznank ni več. Letos je vse v znamenju dvajsetice: praznujemo 20 let akcije. Poslali ste dobrih 20 tisoč glasov, večina zdravnikov, ki ste jim podelili naziv Naj, pa belo haljo svojega poklica nosi že dobrih 20 let. In v njej ne mislijo samo na bolezen in njeno zdravljenje, ampak so jim še kako pomembni tudi dobrobit njihovih pacientov, dobri medčloveški odnosi, razumevanje in pozornost. Vse to so namreč odlike, ki jih cenimo vsi, zlasti pa vsi vi, drage bralke in bralci, ki ste v zadnjih treh mesecih pošiljali svoje glasove.

Tudi letos ste poimensko glasovali za več kot tri tisoč zdravnic in zdravnikov. Žal vseh ne moremo navesti, saj jih je preprosto preveč, seveda pa vas na tem mestu zdaj že pošteno zanima, kateri so tisti, ki so se po vaši zaslugi povzpeli na sam vrh.

Letos je največ glasov prejel zdravnik, ki ga bralke in bralci Vive zelo dobro poznate, saj redno odgovarja tudi v Vivini zdravniški liniji in kot Viva strokovnjak na portalu viva.si. To je družinski zdravnik Marjan Berginc, ki skrbi za svoje paciente v zasebni ambulanti, ki ima prostore v ZD Slovenske Konjice.

Moj ginekolog je letos Marko Mlinarič, ki prav tako dela v zasebni ginekološki ordinaciji v Zagorju ob Savi. Moja pediatrinja je Dijana Mitić, ki za svoje male paciente skrbi v ZD Trebnje. Zobozdravnica, ki si je letos prislužila največ vaših glasov, je Polonca Župevec iz ZD Trebnje, najboljši bolnišnični specialist po vašem izboru pa je Sašo Puncer, specialist ortoped iz Term Zreč.

Sklepna slovesnost s podelitvijo priznanj je bila letos drugi četrtek v aprilu, tudi tokrat na odru Kluba Cankarjevega doma v Ljubljani. Kratko in prijetno prireditev so popestrili izjemni glasbeni vložki briljantnega harmonikaša Marka Hatlaka s skupino FUNtango. Kdo nas je počastil z obiskom in kaj so povedali nekateri gostje, boste lahko prebrali v majski številki Vive, že zdaj pa vas vabimo, da se nam pridružite tudi naslednje leto, ko bomo znova izbirali naj zdravnike leta 2017.


Galerija

Moj zdravnik 2016 je Marjan Berginc, dr. med., spec. splošne medicine. Grega Žunič

Marko Mlinarič, dr. med., spec. gin. in porodništva, Moj ginekolog 2016 Grega Žunič

Danijela Mitić, dr. med., spec. pediatrije, Moja pediatrinja 2016 Grega Žunič

Polonca Župevec, dr. dent. med., Moja zobozdravnica 2016 Grega Žunič

Sašo Puncer, dr. med., spec. ortopedije, Moj specialist ortoped 2016 Grega Žunič

Vesna Kaloh

Vesna Kaloh dr. dent. spec. čeljustne in zobne ortopedije

Postavi vprašanje

Marjan Berginc

Marjan Berginc dr. med. spec. družinske medicine

Nastja Lazar

Nastja Lazar dr. med. spec. dermatovenerologije

Vsi Viva strokovnjaki