Telekom Slovenije posebno pozornost namenja starejšim

Telekom Slovenije starejšim uporabnikom že vrsto let zagotavlja posebno ponudbo. Nekatere rešitve je oblikoval prav za starejšo generacijo, tako da je lahko njen stik s sodobnimi storitvami zelo preprost, enostaven in cenovno dostopen.

Ponudba Penzion starejšim na primer zagotavlja brezskrbno svobodo pri neomejenih in brezplačnih pogovorih z vsemi, ki so izbrali enega od mobilnih paketov Penzion. Hkrati pa ponuja tudi ugodno akcijsko ponudbo mobitelov na obroke in brez obresti. Paketi Penzion so med upokojenci in aktivnimi nad 60 let še vedno med najbolj priljubljenimi naročniškimi paketi v ponudbi Telekoma Slovenije. Za enostavno uporabo lahko izberete paket Penzion 100 ali Penzion 300 z vključenimi enotami, ki jih porabite po svoje za klice, sporočila in brskanje po spletu.

Če pa želite, da si vključene enote paketa delita dva, lahko naročite paket Penzion 300 za dva uporabnika. Zahtevnejši uporabniki mobilnih storitev pa lahko izberete cenovno ugoden akcijski paket Penzion Neomejeni, ki vključuje neomejene pogovore in neomejena sporočila v vsa slovenska omrežja ter brezskrbno uporabo mobilnega interneta, ki se obračuna po porabi, vendar največ 3 evre na mesec za 500 MB. Omenjeni paket je mogoče izbrati še do konca marca.

S paketom TopTrio Penzion pa dobite hiter in varen internet, 5 ur pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja, brezplačne pogovore med uporabniki fiksne telefonije in bogat nabor TV-programov z možnostjo ogleda do 3 dni nazaj. Če poleg tega paketa izberete še enega izmed izbranih mobilnih paketov, pa je naročnina paketa TopTrio Penzion kar za 3 evre nižja.

Za starejše uporabnike Telekom Slovenije organizira tudi brezplačne izobraževalne urice v izbranih Telekomovih centrih, kjer lahko spoznate enostavnost uporabe naprednih mobitelov ali tablic. Izobraževalne urice potekajo vsak torek od 12. do 13. ure, po predhodni prijavi v petek. Strokovno usposobljeni svetovalci v Telekomovih centrih poskrbijo, da je učenje enostavno, uporabno in zabavno, ter svetujejo pri izbiri mobitelov in drugih naprav.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije dobite na telekom.si ali številkah 080 8000 in 041 700 700.