Telekom Slovenije posebno pozornost namenja starejšim

Družbeno odgovorno ravnanje je eno osnovnih načel delovanja družbe Telekom Slovenije. Projektov, ki jih finančno ali kako drugače podpira, je resnično veliko. Najti jih je mogoče prav na vseh področjih človekovega delovanja, tudi na področju zdravja. Zdravje ljudi je namreč temeljni pogoj za delovanje celotne družbe.

V skrbi za zdravje je Telekom Slovenije pomagal tudi raznim zdravstvenim ustanovam z nakupom večjih medicinskih pripomočkov, na pomoč je priskočil tudi bolnim, slepim in gluhim. Že vrsto let zagotavlja tudi posebno ponudbo, prilagojeno starejšim uporabnikom. Nekatere rešitve je oblikoval prav za starejšo generacijo, tako da je lahko njen stik s sodobnimi storitvami zelo preprost, enostaven in cenovno dostopen.

Ponudba Penzion starejšim na primer zagotavlja brezskrbno svobodo pri neomejenih in brezplačnih pogovorih z vsemi, ki so izbrali enega od mobilnih paketov Penzion. Hkrati pa je zanje na voljo tudi ugodna akcijska ponudba mobitelov na obroke in brez obresti. Paketi Penzion so med upokojenci in aktivnimi nad 60 let še vedno med najbolj priljubljenimi naročniškimi paketi v ponudbi Telekoma Slovenije.

Za enostavno uporabo lahko uporabniki izberejo paket Penzion 100 ali Penzion 300 z vključenimi enotami, ki jih porabijo po svoje za klice, sporočila in brskanje po spletu. Če pa želijo, da si vključene enote paketa delita dva, lahko naročijo paket Penzion 300 za dva uporabnika.

Zahtevnejši uporabniki mobilnih storitev pa lahko izberejo cenovno ugoden akcijski paket Penzion Neomejeni, ki vključuje neomejene pogovore in neomejena sporočila v vsa slovenska omrežja ter brezskrbno uporabo mobilnega interneta, ki se obračuna po porabi, vendar največ 3 evre na mesec za 500 MB. Omenjeni paket je mogoče izbrati še do konca marca.

S paketom TopTrio Penzion pa dobijo starejši hiter in varen internet, 5 ur pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja, brezplačne pogovore med uporabniki telefonije SiOL in bogat nabor TV-programov z možnostjo ogleda do 3 dni nazaj. Če poleg tega paketa izberejo še enega izmed izbranih mobilnih paketov, pa je naročnina paketa TopTrio Penzion kar za 3 evre nižja.

Za starejše uporabnike je Telekom Slovenije pripravil brezplačne izobraževalne urice v izbranih Telekomovih centrih, kjer lahko spoznajo enostavnost uporabe naprednih mobitelov ali tablic. Izobraževalne urice potekajo vsak torek od 12. do 13. ure, po predhodni prijavi v petek. Strokovno usposobljeni svetovalci v Telekomovih centrih poskrbijo, da je učenje enostavno, uporabno in zabavno, ter svetujejo pri izbiri mobitelov in drugih naprav.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na telekom.si ali številkah 080 8000 in 041 700 700.
Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Petra Može

Petra Može univ. dipl. soc. del.

Postavi vprašanje

Denis Baš

Denis Baš dr.med. spec. pediatrije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki