Vabljeni na predavanja Starodavne tehnologije in prihodnost človeštva

Dr. Semir Osmanagić
Dr. Semir Osmanagić (Foto: Matic Bajželj)

  • 12.09. 2015, Cankarjev dom, Ljubljana.
  • 13.09.2015, Lent, Maribor.
Predavatelji: Dr.Semir Osmanagić, Valerij Uvarov, Klaus Dona in Michael Tellinger.

Energija kamnitih krogel, piramid in duhovni razvoj človeštva - Dr. Semir Osmanagić (BiH, ZDA)

Strokovnjak za piramide in predzgodovinska ljudstva Dr. Semir Osmangić je leta 2005 pričel z raziskovanjem piramid, ki se nahajajo v »dolini bosanskih piramid v Visokem« pri Sarajevu. Trdi, da piramide niso služile kot grobnice. Vse stare, originalne piramide na svetu, imajo podzemne tunele, tako kot plato Gize v Egiptu (o njih je pisal grški filozof Herodot), na Kitajskem in v Mehiki.

Sodobne meritve dokazujejo, da je piramida Sonca, s celotnim kompleksom podzemnih, prazgodovinskih rovov Ravne in drugih piramidalnih zgradb, močan sevalnik energije. To odkritje pa je pomembno tudi zaradi neverjetnih zdravilnih učinkov teh energij. Zadrževanje v polju piramid in v podzemnih tunelih, dokazano razvija človekovo avrično polje in tako pospešuje tudi njegov razvoj.

V tunelih se nahajajo številni rovi, ki so izgrajeni iz rečnega konglomerata. V njih so številna podvodna jezera s pitno vodo. Znanstveni inštituti so z meritvami potrdili, da ima ta voda izredno napredno molekularno strukturo in je zdravilne narave. Na številnih mestih, se nahajajo keramični bloki, tako imenovani megaliti, ki so zgrajeni iz keramike, ki jih je ustvarila človeška roka. V njih so shranjeni kristali kamene strele. Na nekaterih megalitih so vidni zapisi v obliki simbolov, ki najbolj spominjajo na runsko pisavo.

V tunelih so izmerili številne energetske fenomene. Schumannova resonanca 7,83 Hz je enaka osnovni zemeljski resonanci in dobrodejno vpliva na stanje ustvarjalnosti možganov ter globoke intuitivne zaznave. Obenem je to vibracija, ki najbolj odgovarja vsem živim bitjem. Človekovo telo se sprosti, poveča se razvoj inteligence, uma in duševna zavest. Koncentracija negativnih ionov, ki čistijo atmosfero od bakterij in virusov, je nekaj desetin višja od povprečne, kar razloži blagodejni učinek na naše telo. Visoka prisotnost negativnih ionov povečujejo tudi prisotnost kisika v krvi in možganih. Celice se lahko ponovno obnovijo in prevzamejo svojo funkcijo. Zadrževanje v tunelih zato dobro deluje na revitalizacijo telesa in zaščito zdravja. Več na povezavi youtube.com/watch?v=pwEZ0QJEExk

Energija piramid in vpliv na zavest - Valerj Uvarov (Rusija)

Valerj je najpomembnejši graditelj piramid na svetu. V Rusije je zgradil že nekaj piramid v Sibiriji končuje gradnjo kompleksa 33 piramid, ki imajo zdravilno energijo. Že petindvajset let je član Ruske akademije znanosti, vključenih v raziskovanje piramid in njihovega energetskega vpliva na živi svet. Kot visoki oficir ruske vojske, ima pristop do tajnih podatkov o razvitejših civilizacij kot je naša iz ruskih tajnih dokumentov o obisku inteligentnih civilizacij na našem planetu. Je strokovnjak za paleoznanost in paleotehnologijo ter izvedenec za neznane leteče predmete (NLP). Vodi projekt Kamelot in Wands-of-horus.

Valerj pravi, da je potrebno, da združimo vse svoje znanje: “Ljudje morajo izvedeti o stvareh, ki so ključne za njihova življenja. In mi vsi prinašamo zelo pomembno sporočilo, da so piramide in megalitske strukture ter znanje, ki stoji za tem, pomembni za naše vsakodnevno življenje. Sam zadnjih 20 let raziskujem vpliv energetskega polja piramid na človeka. Odkrili smo nekaj čudovitega: s pomočjo piramid lahko oblikujemo svojo prihodnost. Piramide v Bosni so nekaj zelo posebnega, tudi zaradi tega, ker so relativno dobro ohranjene. V Mehiki so uničili mnogo najdišč, ki jih ne moremo več raziskovati. V Egiptu so ta najdišča zaprta. V Bosni pa so dostopna vsakomur, zato tam ne potekajo le obsežne raziskave, pač pa imajo ljudje občutek, da sooblikujejo prihodnost. In to je neverjetno lepa izkušnja.” Več na povezavi youtube.com/watch?v=othnx4gEuO8

Superiornost starodavnih artefaktov -  Klaus Dona (Avstrija)

Klaus je muzejskih kurator hasburgžanov, raziskovalec in publicist. Osebno se zanima za malo poznane ali skoraj neznane artefakte po vsej zemlji. Leta 2001 je v muzeju Vienna Naturhistorisches Museum razstavil 460 najdb, ki jih je sam zbral in uredil. Vse datirajo iz časov, ki jih uradna zgodovina ne objavlja, saj segajo vsaj 10.000 let pred našim štetjem. Veliko potuje po svetu in bogati svojo pisano zbirko z novostmi. Spoznanja iz svojih raziskovanj je strnil v knjigi The Hidden Hystory of the Humana Race (Skrita zgodovina človeške vrste).

Pred leti se je pridružil skupini, ki se je ukvarjala z izkopavanjem in raziskovanjem kosit velikanov v mestu Puma Puku v blizini Tiahuanacoa v Boliviji. V neposrednih bližini so izkopali „ljudske“ skelete, ki merijo v višino poprečno 2,6 metrov. Kosti lobanje so zanimive, ker ne vsebujejo naravnih šivov, ki potekajo do polovice glave od zadnjega dela lobanje. Poleg tega je oblika lobanje jajčasta. Primerjava: lobanja Homo sapiensa je sestavljena do treh ploščic, ki so podvezane s šivom, ki se vije v nepravilnem cink cak vzorcu. To pripelje od zaključka, da najdene kosit in lobanje ne pripadanju Homo sapiensu. Poleg tega je sprednja vitica zelo poudarjena. Podobne kosit so našli tudi na Malti. Lobanje na tem mestu so imele izredno podolgovato teme, podobno kot lobanje iz Ice v Peruju, ki se nahaja v bližini črt Nasca.

S prijateljem, je poleg kosti velikanov v Ekvadorju odkril tudi poseben vodni izvir. Iz njega teče čista, zdravilna voda, s koloidnim zlatom in srebrom, ki oddaja izjemno močno sevanje. Klaus pogosto omenja, da vsa dejstva in fizični dokazi kažejo na to, da se mora menjati konvencionalni pogled na svet preteklosti. Več na povezavi youtube.com/watch?v=qvuPUF-bfkw

Megalitski krogi, izvor človeka in pot do pravične družbe - gibanje Ubuntu, Michael Tellinger (Južna Afrika)

Michael se ukvarja z raziskovanjem prastarih kamnitih monolitov, ki so jih odkrili v pokrajini Mpumalangi na vzhodu južne Afriške Republike. Tu se nahaja na stotine krogov, zgrajenih iz kamenja. Poimenoval jih je »Adamov koledar«. Trdi, da so starejši od 75 000 leti, zlato jih imenuje najstarejša arheološka sled človeške vrste. Prepričan je, da so to ostanki izgubljene civilizacije ljudskih sužnjev, katerim so vladali Anunaki. To je bil začetke družbenega reda, ki temelji na pohlepu, odvisnosti, moči, bolečini in trpljenju.

Vodi gibanje Ubuntu, ki je razširjeno na vseh kontinentih sveta in je njemu osebno prineslo svetovno slavo. Michael poziva k spoštovanju naravnega razvoja stvari, ki je v popolnem skladu z razvojem planeta Zemlje in poudarja princip zavesti do skupnosti, v kateri so vsi enakopravni in sodelujejo pri istem cilju obilja. V knjigi 'Ubuntu - Contribucionizam - A Blueprint for Human Prosperity' (Ubuntu – kontribucionizam: načrt za razcvet človeštva), predlaga nov družbeni sistem, ki ne temelji na denarju. Več na povezavi youtube.com/watch?v=ZvkhDI-sqnM

Predavanja bodo:

  • 12. september 2015, ob 10 uri  - Cankarjev dom, Gallusova dvorana, Ljubljana. Cene vstopnic za cel dan: 25 EUR do 28.08.2015, 30 EUR od 28.08.2015.
  • 13. september, ob 10 uri – Lent, Festivalna dvorana, Maribor. Cene vstopnic za cel dan: 10 EUR do 01.09.2015, 13 EUR od 18 EUR od 01.09.2015.
Predavanja z odmori bodo potekala od 10.00 do 21.00 ure.
.

Galerija

Dr. Semir Osmanagić Matic Bajželj

Valerj Uvarov

Klaus Dona

Michael Tellinger

Peter Preskar

Peter Preskar dr. med. spec. oftalmolog

Boštjan Kersnič

Boštjan Kersnič dr. med. spec. nefrolog

Denis Baš

Denis Baš dr.med. spec. pediatrije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki