13. Mednarodna Bodifit konvencija

  • UR
  • petek, 08. maj 2015

Od 9. do 10. maja, Športni dom Studenci Maribor

Med 9. in 10. majem 2015 se bo v okviru Športne pomladi 2015 odvijala tradicionalna, že 13. mednarodna Bodifit fitnes konvencija.
 
Mednarodna Bodifit fitnes konvencija je edinstven rekreacijski in športni dogodek, ki združuje vse zainteresirane strani s področja fitnesa in velnesa. Namen dogodka je spodbuditi strokovnjake, da se nenehno izpopolnjujejo ter vadeče, da stremijo k zdravemu načinu življenja in rednega gibanja. Sodobni trendi fitnesa, skupinske vadbe in pilatesa se vse bolj povezujejo z zdravjem in dobrim počutjem, zaradi česar se za vadbo v vadbeni dvorani in fitnes centrih odloča vse več ljudi. Zdrav način življenja postaja tudi v svetu vse pomembnejši. Dejavnosti, ki so povezane z zdravjem, zdravo prehrano, vadbo, sproščanjem ter izboljšano kvaliteto življenja, se prepletajo med seboj. Bodifit s svojo ideologijo sledi svetovnim trendom v vseh pogledih.

Mednarodna Bodifit fitnes konvencija bo dobrodelno obarvana v sklopu projekta Ustvarimo trenutek gibanja, v okviru katerega se zbira donacije za gibalno ovirane otroke, mladostnike in odrasle. Donacije se bodo zbirale tudi v sklopu Športne pomladi in mednarodne Bodifit konvencije, in sicer za varovance društev Sožitje Kamnik in Domžale ter za otroke društva Namesto pike vejica Maribor.


O Bodifit konvenciji

Konvencija želi na enem mestu ustvariti fuzijo novih znanj, najaktualnejših trendov, energične zabave in veličastne dobrodelnosti. Namen mednarodne Bodifit fitnes konvencije je na enem mestu združiti rekreativce, fitnes strokovnjake, trenerje, lastnike in upravljavce fitnes centrov, proizvajalce in uvoznike opreme, kot tudi druge uporabnike fitnes storitev. Bodifit fitnes konvencija želi krepiti raven znanja na področju fitnesa, skupinske vadbe in pilatesa s predstavitvijo novih trendov, in sicer z vrhunskimi delavnicami in predavanji ter nastopi priznanih slovenskih in tujih strokovnjakov. Glavni cilj prireditve je predstavitev sodobnih trendov fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa ter širši množici približati pomembnost gibanja in zdravega načina življenja.

Predavatelji

Na mednarodni Bodifit konvenciji se bodo predstavili priznani evropski strokovnjaki s področja fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa, plesa, zdrave prehrane in zdravega načina življena. Med drugim bodo nastopili tudi Teddy Otieno (KE), Marco Castellano (IT), Marija Adrijašević (HR), Peggoullini Kol (GR), Goran Sajko (HR), Marko Geršak (SL), Simon Tomec (SL), Tomaž Berendijaš (SL) ter ostali.

Več informacij in program dogodka na povezavi fitnes-konvencija.si

Galerija
Katja Arko Kampuš

Katja Arko Kampuš dr.dent.med. spec. ortodont

Postavi vprašanje

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki