BIOEFFECT Volcanic Exfoliator - za popolnoma mehko in obnovljeno kožo

  • UR
  • petek, 30. maj 2014
 BIOEFFECT Volcanic Exfoliator
BIOEFFECT Volcanic Exfoliator

Nov izdelek kozmetike Bioeffect

Včeraj smo v idiličnem okolju terase butičnega Hotela Vander počastili uspeh prisotnosti znamke BIOEFFECT v Sloveniji že 3 leta. Ob tej priložnosti smo predstavili nov produkt v liniji izdelkov BIOEFFECT in sicer BIOEFFECT Volcanic Exfoliator – vulkanski piling ter izjemne rezultate neodvisne klinične raziskave, ki jo je opravila Dr.Martina Kerscher na Univerzi v Hamburgu. Ti so postavili mejnik med raziskavami na področju pomlajevanja kože z nosilnim izdelkom linije ter slovenskim uporabnikom že dobro poznanim BIOEFFECT EGF Serumom.

Zgodba Bioeffect se je pričela leta 2010 v islandskem podjetju Sif Cosmetics, ki je lansiral paradni izdelek BIOEFFECT EGF Serum in pri islandskih uporabnicah takoj doživel navdušenje. BIOEFFECT EGF Serum je edini  proizvod na svetu, ki vsebuje človeku enake celice vzgojene v ječmenovih rastlinah in ki pospešujejo obnavljanje kože ter s tem zavirajo znake staranja.  Imenujejo se EGF celični aktivatorji  in njihove odkritje je leta 1984 prejelo Nobelovo nagrado za medicino. BIOEFFECT je v nekaj letih serumu dodal še BIOEFFECT 30 Days Treatment, BIOEFFECT EGF Eye Serum, BIOEFFECT Daytime kremo za normalno in suho kožo ter BIOEFFECT  Body Intensive ter se razširil na mednarodno tržišče in je danes na voljo v preko 700 trgovinah po svetu. Uporabniki poleg izjemnih učinkov, ki jih imajo izdelki ne skrivajo navdušenja nad znanostjo, ki stoji v ozadju in seveda 'zelene' tehnologije, ki gradi BIOEFFECT.

Sedaj v Sloveniji pozdravljamo še en produkt te izjemne znamke in sicer BIOEFFECT Volcanic Exfoliator – vulkanski piling, ki sicer ne vsebuje EGF celičnih aktivatorjev, vendar pripravi kožo, da lažje absorbira učinkovine EGF celičnega aktivatorja, ki ga vsebuje BIOEFFECT EGF Serum ter tudi vsi ostali produkti v liniji BIOEFFECT.

BIOEFFECT ® VOLCANIC EXFOLIATOR je čistilni obrazni piling, ki vsebuje mikro delce vulkanskega izvora. Mikro kristali, ki jih vsebuje islandska lava, poskrbijo za globoko čiščenje kože in jo hkrati mehčajo in obnavljajo.

                 
Ključne učinkovine

BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR pripravi kožo, da lažje absorbira učinkovine EGF celičnega aktivatorja, ki ga vsebuje BIOEFFECT EGF Serum ter tudi vsi ostali produkti v liniji BIOEFFECT. Delci pilinga so ustrezne velikosti, da nežno odstranijo suhe in odmrle celice s površja kože.

  • Globoko očisti kožo
  • Odstranjuje suhe in odmrle celice
  • Kožo mehča in obnavlja.
Mikro kristali iz islandske lave, ki jih vsebuje BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR izvirajo iz starodavnih islandskih vulkanskih izvorov lave. BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR vsebuje tudi izvlečke koščic breskev in salicilno kislino, ki ustvarjata najbolj optimalno delovanje pilinga.

Nasveti za uporabo   

                  
Nanesite BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR na čisto in navlaženo kožo obraza in vratu ter nežno masirajte s konicami prstov v krožnem gibanju. Izogibajte se predelu okrog oči. Sperite obraz s svežo vodo. Za optimalen učinek po čiščenju nanesite BIOEFFECT EGF Serum ali BIOEFFECT Daytime. Primeren je za vse tipe kože.

Več informacij na bioeffect.si

                  

Galerija

BIOEFFECT Volcanic Exfoliator

Nives Kafol, direktorica podjetja Phoebus d.o.o., ki je generalni zastopnik BIOEFFECT za Slovenijo, prisotnim predstavlja prednosti kozmetike Bioeffect. mediaspeed.net

Igralka in pevka Tanja Ribič, navdušena uporabnica kozmetike Bioeffect. mediaspeed.net