Nagradna igra – podarjamo tri vstopnice za predavanje prve dame ajurvede dr. Vinod Verme!

  • Viva
  • ponedeljek, 19. maj 2014
dr. Vinod Verma
dr. Vinod Verma

Predavanje dr. Vinod Verme: Ajurveda kot način življenja za preprečevanje obolenj in za polno energetsko življenje

29. maja 2014, ob 18. uri, na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva ulica 13, Ljubljana)

V Slovenijo prihaja dr. Vinod Verma, svetovno znana znanstvenica, ki je študirala nevrobiologijo v Parizu, na Univerzi Pierre et Marie Curie in je delala na prestižnih ustanovah kot sta nacionalni Inštitut Zdravja v Bethesdi v ZDA in na Max Plankovem institute v  Nemčiji. Ko je pridobila delovne izkušnje v farmacevtskem podjetju v Nemčiji, se je odločila, da bo svoje poslanstvo rajši preusmerila  v raziskave zdravja kot bolezni. Bila je prva, ki je na zahod ponesla znanstvene aspekte joge in ajurvede. Napisala je 23 knjig o zdravju in ženskah. Pet njenih knjig je že prevedenih tudi v slovenščino.

Ajurvedska modrost je brezčasna in nam lahko pomaga obvladovati vsakdanji stres, umiriti duha in izboljšati videz, da bo le ta zdrav in sijoč. Na predavanju boste spoznali vsakodnevno rutino ajurvedske prakse, ki vam lahko temeljito spremeni življenje in vam pomaga pri odpravljanju manjših, pa vendarle nadležnih zdravstvenih težav. V življenju zaradi pomanjkljivega znanja naredimo veliko napak. Z uvedbo nekaterih sprememb v naša življenja lahko zaživimo veliko bolj kvalitetno.

Jutranje prebujanje z jasnimi mislimi, umirjenostjo duha, s posebnimi dihalnimi tehnikami in prebujanje telesa s kozarcem toplega kardamomovega napitka, si privoščiti posebno ajurvedsko tuširanje ... vse te majhne podrobnosti lahko prinesejo v vaše življenje temeljite spremembe. Globoko spanje z mantrami in usmeritve k osnovam prehranjevanja so le nekatere teme na predavanju dr. Verme.

Trem srečnim izžrebancem, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo poklonili brezplačno vstopnico za predavanje v vrednosti 20 €.

Nagradna igra traja do vključno 26. maja. Izžrebance bomo o nagradi obvestili po e-pošti. Karto za dogodek bodo izžrebanci prejeli po pošti na naslov, ki ga bodo sporočili.

Nagradno vprašanje: Koliko knjig je napisala dr. Vinod Verma? Odgovor pošljite na
info@viva.si

Za informacije o dogodku in predprodaji kart pokličite v Medivital na tel. 041 354 098 ali se oglasite v Medivitalovi specializirani trgovini v Zdravstvenem domu Medvode na Ostrovrharjevi 6.


Pogoji nagradne igre
Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Vsi Viva strokovnjaki