Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Humanitarna akcija Rdečega križa Slovenije


"Moj trenutek za dobrodelnost"

Rdeči križ Slovenije je v preteklem letu, redno ali občasno, s prehranskimi izdelki pomagal več kot 156.000 posameznikom.

Prav zaradi velikega števila prejemnikov pomoči ter naraščajočih stisk posameznikov in družin, ki živijo na robu preživetja, Rdeči križ Slovenije v Tednu Rdečega križa (8. 5. do 15. 5. 2014),  v sodelovanju s poslovnim sistemom Mercator d.d. in trgovskim podjetjem Engrotuš d.d. organizirajo humanitarno akcijo »MOJ TRENUTEK ZA DOBRODELNOST«.
Namen akcije je zbiranje prehranskih izdelkov (z daljšim rokom uporabe), higienskih pripomočkov ter šolskih potrebščin za socialno ogrožene.

Pomoč, ki bo zbrana v dogovorjenih prodajalnah obeh trgovskih podjetij, bodo sodelujoča območna združenja RKS, namenila socialno ogroženim posameznikom in družinam s področji, kjer bo akcija potekala.  

V akcijo zbiranja in razdeljevanja prehranskih izdelkov oz. materialne pomoči bodo vključeni številni prostovoljci RKS OZ in KO RK, ki se vse dni v letu trudijo in nudijo pomoč socialno ogroženim posameznikom in družinam. 

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

dobrodelnost , rdeči križ

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.