Predavanje Dr. Vinod Verma: Ajurveda kot način življenja za preprečevanje obolenj in za polno energetsko življenje

  • UR
  • sreda, 07. maj 2014
(Foto: Shutterstock)

29. maja 2014, ob 18. uri, na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva ulica 13, Ljubljana)

Predavanja so namenjena predstavitvi vsakodnevne rutine ajurvedske prakse, ki vam lahko temeljito spremeni življenje in vam pomaga pri odpravljanju manjših, pa vendarle nadležnih zdravstvenih težav. V življenju zaradi pomanjkljivega znanja naredimo veliko napak. Z uvedbo nekaterih sprememb v naša življenja lahko od zaživimo veliko bolj kvalitetno.

Ajurvedska modrost je brezčasna in nam lahko pomaga obvladovati vsakdanji stres, umiriti duha in izboljšati videz, da bo le ta zdrav in sijoč.

Jutranje prebujanje z jasnimi mislimi, umirjenostjo duha, s posebnimi dihalnimi tehnikami in prebujanje telesa s kozarcem toplega kardamomovega napitka, si privoščiti posebno ajurvedsko tuširanje…. vse te majhne podrobnosti lahko prinesejo v vaše življenje temeljite spremembe.

Globoko spanje z mantrami in usmeritve k osnovam prehranjevanja so le nekatere teme na predavanju dr. Verme.

Udeležite se seminarja in začnite svoj zdrav življenjski stil z Vedsko medicinsko modrostjo preteklih tisočletij.

Dr. Verma je svetovno znana znanstvenica, ki je študirala nevrobiologijo v Parizu, na Univerzi Pierre et Marie Curie in je delala na prestižnih ustanovah kot sta nacionalni Inštitut Zdravja v Bethesdi v ZDA in na Max Plankovem institute v  Nemčiji.

Ko je pridobila delovne izkušnje v farmacevtskem podjetju v Nemčiji, se je odločila, da bo svoje poslanstvo rajši preusmerila  v raziskave zdravja kot bolezni. Bila je prva, ki je na zahod ponesla znanstvene aspekte joge in ajurvede. Napisala je 23 knjig o zdravju in ženskah. Pet njenih knjig je že prevedenih tudi v slovenščino.

Za informacije o dogodku in predprodaji kart pokličite v Medivital na tel. 041 354 098 ali se oglasite v Medivitalovi specializirani trgovini v Zdravstvenem domu Medvode na Ostrovrharjevi 6.
Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Petra Može

Petra Može univ. dipl. soc. del.

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki