Sejem Narava-zdravje

  • UR
  • petek, 27. september 2013
(Foto: Shutterstock)

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, 17.- 20. oktober 2013

Na 44. sejmu Narava-zdravje boste lahko spoznali storitve in izdelke pod skupnim sloganom Živimo vitalno! Razstava izdelkov, storitev in dejavnosti za zdravo življenje ter bogat obsejemski program sta svojo ponudbo zaokrožila v šest vsebinskih sklopov: prehrana, zeleno sobivanje, zdravje, gibanje, wellness in naravna kozmetika. Na sejmu ima pomembno vlogo tudi Zveza potrošnikov Slovenije, ki kot partner uvaja pomen certifikatov za lažji izbor izdelkov in storitev.

Vse obiskovalce vabijo, naj sejem obiščejo z nakupovalno vrečko tekstila, ki naj tehta najmanj en kilogram. S tem boste podprli projekt Tekstilnica, ki poskrbi, da rabljen tekstil vnovič pride v uporabo. Lepa in še uporabna oblačila najdejo novega lastnika, druga pa spretne roke šivilj spremenijo v nove, uporabne predmete. Projekt odpira nova delovna mesta za težje zaposljive ljudi in išče nove možnosti za vnovično uporabo tekstila. Obiskovalci lahko oblačila tudi izmenjajo po načelu blagovne izmenjave.

Odpiralni čas: od 9. do 19. ure, v nedeljo do 17. ure. Več informacij je na voljo na spletnem naslovu narava-zdravje.si.
Nevio Medved

Nevio Medved dr. med. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Postavi vprašanje

Katja Arko Kampuš

Katja Arko Kampuš dr.dent.med. spec. ortodont

Postavi vprašanje

Pavle Košorok

prof. dr. Pavle Košorok dr. med. spec. kolorektalne medicine

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki