GEA College – Fakulteta za podjetništvo razpisuje štipendije za svoje študente

  • UR
  • nedelja, 25. avgust 2013

GEA College – Fakulteta za podjetništvo je z namenom omogočanja študija čim večjemu številu podjetniškega znanja željnim, že pred leti ustanovila fundacijo, prek katere štipendira svoje študente. Ustanova za razvoj podjetniškega izobraževanja (UPI) je v letih od ustanovitve štipendirala že prek 150 študentov, ki so bili na ta način delno ali v celoti oproščeni šolnine.

Z akademskim letom 2013 – 2014 bo GEA College – Fakulteta za podjetništvo izbranim štipendistom ponovno omogočila študij pod finančno ugodnejšimi pogoji. Po trenutno dostopnih informacijah je edini samostojni visokošolski zavod v Sloveniji, ki zbira sredstva različnih donatorjev za delovanje fundacije za štipendiranje.

Na gea-college dostopen razpis, prek katerega bo Fakulteta štipendirala določeno število kandidatov na vsaki od študijskih stopenj, ki jih pokriva – višješolski, dodiplomski in magistrski.

Na ta način bo študij podjetništva na GEA College – Fakulteti za podjetništvo postal dostopen tudi kandidatom, ki prihajajo iz socialno šibkejših okoljih in si sicer morda v teh kriznih časih študija niti ne bi mogli privoščiti.

Irma Kuhar

Irma Kuhar dr. med. spec. psihiatrije, psihoterapevtka, kognitivno vedenjska terapevtka

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki