Si želite imeti postavo, ki vam jo bodo zavidali tudi najboljši prijatelji?

(Foto: Shutterstock)

Naše telo ni navajeno živeti z maščobnimi zalogami, vendar ga je sodobni način prehranjevanja in pa vrsta neuspelih komercialnih diet potisnilo v kot. Enostavno začne delovati v škodo sebi in z leti nepravilnega delovanja prične nabirati odvečne maščobne zaloge. Ko se teh zalog želimo znebiti, naše telo to procesira kot neko krizo in kaj hitro se spet lahko znajdemo v začaranem krogu. Temu lahko naredite konec in rešitev je na dlani.

V začetku julija namreč izide nov program, ki se bo imenoval Preoblikuj SvojeTelo. Pripravil ga je Mark Kavčič, certificiran trener in nutricionist z dolgoletnimi izkušnjami na področju hujšanja in oblikovanja telesa. Skozi leta dela s strankami, napisanih jedilnikov, diet in treningov za oblikovanje telesa je ugotovil, zakaj ljudje v večini svojih ciljev ne dosegajo in še preden, karkoli dosežejo, obupajo. Formula Preoblikuj Svoje Telo je inovativen način hujšanja in oblikovanja telesa, ki vam nudi celotno podporo pri doseganju vaših ciljev. Ker je prepričan, da Formula Preoblikuj Svoje Telo Deluje in Zagotavlja Rezultate, je pripravljen prevzeti celotno tveganje. V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 30 dneh od nakupa vrnete, sam pa vam Formulo Preoblikuj Svoje Telo podari.

Ste vedeli, da s kozarcem mrzle vode, spite zjutraj na tešče, pospešite svoj metabolizem za kar 56 odstotkov?  

Spremljajte njihovo Facebook stran na facebook.com/Preoblikujsvojetelo, saj boste lahko dobili še več brezplačnih informacij.

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki