Vabljene na seminar Prebujanje svete ženske energije

  • UR
  • petek, 21. junij 2013
(Foto: Shutterstock)

Svet kliče po spremembi  – kliče po enosti, sodelovanju, povezovanju in življenju skladno z naravo, povezanim z našo Zemljo. Leto 2013 je leto prebujene moči ženskega principa. Ko je ta v ravnovesju, lahko z njim sprostimo stare vzorce ter se ponovno povežemo s svojo lastno modrostjo in vedenjem, kdo v resnici smo. To je čas, ko se ponovno povezujemo z univerzalno voljo, ki premika naš tok življenja in ko dvignemo svojo zavest ima naš svet možnost, da zacveti v srčno osrediščenem življenju. V harmoniji, ljubezni in spoštovanju. Ne gre več za ego princip, temveč resnico naše biti.

Avgusta 2013 v Slovenijo v organizaciji in sokreaciji Andreje Cepuš (ARS, kreativno komuniciranje), soustvarjalke boljšega sveta, ponovno prihaja Južnoafričanka Eleftheria Kakambouras, ki bo v Ribnem pri Bledu vodila dva seminarja za ženske. Sveta ženska energija, energija nove dobe, v katero vstopamo, je soustvarila most, ki je združil Južno Afriko in Slovenijo ter obenem odprl nove možnosti izmenjave navdihujočega znanja.

1. Prebujanje svete ženske energije
16. avgust – 18. avgust 2013

2. Sveta ženska Alkimija (nadgradnja za vse, ki so se udeležile prvega seminarja)
 30. avgust – 1. september 2013

Več informacij o delavnicah si lahko ogledate na spletni strani svetazenskaenergija.wordpress.com

Iz delavnice bodo udeleženke odšle z jasno zavestjo o srčno osrediščenemu bivanju, jasnejšo zaznavo svoje intuicije, aktiviranim notranjim vodstvom duše, olajšane teže krivde in samokritike zaradi omejujočih prepričanj, bogatejše za močno izkušnjo svoje notranje svete ženskosti, preobražene v odnosu do sebe in svojega telesa, opolnomočene v prepoznavanju jezika svojega telesa kot orodja za visoko zavestno življenje ter z novimi spoznanji o kreaciji z žensko energijo. Pripravljene, da ponovno stopijo na svojo vodilno vlogo v osebnem ter  v poslovnem življenju, in sicer kot prebujene avtentične ženske.

Rok prijave: 15. julij!

Izkoristite popust ob prijavi do 30. 6. Prijavite se lahko tukaj.
Prvi osem uporabnikov portala Viva.si, ob prijavi dobi posebno DARILO – CD z vodeno meditacijo Eleftherie Kakambouras.

Kdo je Eleftheria Kakambouras?

Je ženska, ki prihaja iz Južne Afrike, natančneje iz CapeTowna in  v sebi  nosi starodavno znanje ženske esence, ki  ga je ozavestila skozi svoje izkušnje in delo. Skozi svoja lastna potovanja zdravljenja in skozi delo z drugimi je našla in sestavila pravo zmes čudovitih orodij za dvig zavesti, ki jih danes deli z ženskami po svetu. Eleftheriaje tretja generacija iz družine jasnovidk, je izšolana psihologinja in pri svojem delu uporablja unikatno zmes orodij dvigovanja zavesti, s čimer podpre svoje kliente pri zdravljenju dušnih ran in prebujanju notranjih dušnih potencialov.

Mojca Cepuš

Mojca Cepuš svetovanje o prehrani Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka.

Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki