Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Piknik za samooskrbo

(Foto: Dreamstime)

Ponedeljek, 17. junij, Biotehniški center GRM Novo mesto

Da je dvig ravni samooskrbe s hrano v Sloveniji zgodovinska nujnost, se zaveda tudi Zavod Viva, zavod za boljše življenje v Sloveniji. Zavod Viva kot eno od možnih poti za krepitev samooskrbe vidi povezovanje družbeno odgovornega gospodarstva in iniciativ socialne ekonomije, ki bi s skupnimi projekti, z izmenjavo idej ter s poslovnim sodelovanjem okrepili porabo lokalno pridelane hrane ter s tem spodbujali trajnostne oblike pridelave in predelave hrane. Zato zavod pripravlja Piknik z namenom, s katerim želi prispevati k oblikovanju skupnosti, ki v lokalno pridelani hrani prepoznava prihodnost slovenskega kmetijstva.
Na pikniku bodo povezali uspešne iniciative socialne ekonomije ter predstavnike družbeno odgovornega gospodarstva, ki v novih pristopih k povečanju samooskrbe prepoznavajo potencial za naš razvoj. Piknik z namenom bo potekal ta mesec, v ponedeljek, 17.junija, in sicer na tratah Biotehniškega centra GRM Novo mesto.

Več informacij o tem in o preteklih dogodkih lahko preberete na Facebook strani Zavoda Viva, lahko pa tudi pišete na e-naslov info@zavodviva.si.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

piknik , samooskrba

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.