Utrinki vrhunca akcije Moj zdravnik 2012

  • Viva
  • petek, 04. maj 2012

Na Odru pod zvezdami Lutkovnega gledališča Ljubljana smo 5. aprila že 16. leto zapored podelili priznanja najbolj cenjenim zdravnikom. Na slavnostnem večeru smo slavili pristnost odnosov in srčnost zdravnikov, ki z vso svojo življenjsko energijo pomagajo ljudem.

Skupaj s podporniki akcije smo se v imenu vseh glasovalcev poklonili in zahvalili zdravnikom in zdravnicam za njihovo nesebično delo. Večer v družbi prijateljev Vive nas je navdahnil z vero v življenje in vse lepo, kar nas ožilja. Vsaj delček ganljivosti in topline dogodka želimo s fotoreportažo deliti tudi z vami.


Še več najlepših utrinkov večera je predstavljenih v majski, tiskani številki revije Viva!


Galerija

Cvet letošnjih najbolj cenjenih zdravnikov: prim. doc. dr. Mateja Bulc, dr. med., spec. splošne medicine, Lučka Molka, dr. med., spec. pediatrije, Jožefa Kežar, spec. ginekologije in Goran Dubajić, dr. med.

Ponosni smo, da je bil častni pokrovitelj akcije Moj zdravnik že drugo leto zapored predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk.

Nasmejana soproga predsednika, v ozadju pa predsednik republike v pogovoru s članom komisije Moj zdravnik, prof. dr. Pavlom Poredošem, in urednico Vive.

Predsednik komisije akcije Moj zdravnik prim. Demšar pozdravlja nekdanjega ministra za zdravje Boruta Miklavčiča.

Evita Leskovšek, dr. med., spec. socialne medicine, z velikim zanimanjem preskuša dobrote, ki jih je za nas pripravil lastnik gostišča Pri Lojzetu, Tomaž Kavčič.

Prim. Marko Demšar v simpatični družbi Maje Kozlevčar Živec, dr. med., spec. fizikalne in rehabilitacijske medicine, in Irene Vidic, dr. med., spec. splošne medicine.

Veliko pozornost so na prireditvi poželi tudi Vivini prijatelji iz društva Ambasadorji nasmeha, društva za terapijo s pomočjo živali. Obiskali sta nas Urša Ivanovič in Katarina Vertin s Skyem in Jakom.