Glasovanje je končano, razglasitev zmagovalcev akcije Moj zdravnik 2021 pa prestavljena!

  • ponedeljek, 12. april 2021

Rezultate glasovanja Moj zdravnik 2021 bomo razglasili v začetku jeseni.

Čeprav smo do zadnjega upali, da bomo 13. maja na slavnostnem dogodku razglasili zmagovalce akcije Moj zdravnik, ki letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika republike Boruta Pahorja, nam jo je epidemija znova zagodla.

Epidemiološke razmere, v katerih je trenutno Slovenija, namreč ne dopuščajo izvedbe dogodka, kot se spodobi za tako pomembno obletnico akcije Moj zdravnik – letos praznujemo že četrt stoletja!

Ker želimo biti odgovorni in ker se zavedamo pomena čimprejšnje zajezitve širjenja virusa, bomo tudi letos, podobno kot lani, slavnostno razglasitev zdravnikov in zdravnic, ki ste jim od 1. februarja do 1. aprila namenili največ glasov v posamezni kategoriji, s 13. maja prestavili na 8. september.

Letos je bil »boj« še posebej zanimiv, saj ste svoj glas dali več kot dva tisoč zdravnicam in zdravnikom, ki so vas prepričali, da svoje delo opravljajo profesionalno, s srcem in predvsem z velikim občutkom za pacienta.

Kljub nezavidljivim razmeram, v katerih smo trenutno, in kljub številnim pomanjkljivostim slovenskega zdravstvenega sistema, na katere je zelo očitno opozorila prav epidemija, smo prepričani, da so v njem posamezniki, ki si zaslužijo stati pod sojem žarometov in na katerih lahko zgradimo boljšo prihodnost našega zdravstva. Z akcijo Moj zdravnik iščemo prav take posameznike in jih poskušamo predstaviti tudi kot zgled tistim, ki svojo poklicno pot šele začenjajo – naši zmagovalci so dokaz, da ljudje cenijo in nagradijo najboljše. Na imena in priimke bomo sicer morali še nekaj časa počakati, a saj veste – na nekatere stvari se splača čakati!
Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki