Rezultati iskanja za iskalni niz "surova hrana"

810 zadetkov

Pozorno s surovo hrano za mačke in pse
  • Novice
  • sreda, 04. april 2018

Surovo meso kot idealna hrana, ki jo številni hvalijo kot lahko prebavljivo in hranljivo superživilo za pse in mačke, utegne ogroziti zdravje tako hišnih ljubljenčkov kot njihovih lastnikov, opozarjajo znanstveniki.

Več surove hrane!
  • Novice
  • petek, 28. junij 2019

Če že ne zmorete uvesti korenitih sprememb v svoji prehrani, potem si vsaj čim večkrat na krožnik naložite svežo oziroma surovo hrano.

Surova zelenjava za boljše duševno počutje
  • Novice
  • četrtek, 29. avgust 2019

Raziskovalci z univerze Otago na Novi Zelandiji so odkrili, da uživanje surove sadja in zelenjave, denimo korenja, banan, jabolk in špinače bolje vpliva na duševno zdravje kot uživanje teh istih jedi v kuhani, vloženi ali konzervirani obliki.

Dieta pri putiki

Lepo pozdravljeni! Prosim, če mi lahko svetujete, kaj lahko pri putiki jem in česa ne smem jesti. Hvala za odgovor!

Blagodejnost presne prehrane

Presnojedstvo je ena od oblik prehranjevanja, za katero se odločajo tisti, ki se v skrbi za svoje zdravje odločajo le za izbrana živila: ekološko pridelana in surova. Bistvo presnojedstva so torej surova (presna) živila. Poleg svežega sadja, zelenjave, …

S čim hranite kužete ?

Ali svoje ljubljenčke hranite samo z briketi ali jim date tudi "človeško" hrano oz. jim kuhate?

Motnje hranjenja drugič

Pozdravljeni, imam 168 cm in tehtam okoli 46kg. V preteklosti sem že imela motnje hranjena in sicer anoreksijo z bulimičnimi nagnjenji nato sem po nekaj časa in ustreznem zdravljenju bolezen premagala in pridobila kar nekaj kilogramov, sicer pa sem se …

Bogatenje živil s hranili

Pijača, ki znižuje raven holesterola? Energetske ploščice proti raku? Z Vivo odkrijte, kaj se skriva za zadnjim poskusom bogatenja hrane, ki lahko pomaga zdravju?