Rezultati iskanja za iskalni niz "sade sati"

1000 zadetkov

Moja obdobja Sade Sati

Spoštovani, zanima me moje obdobje Sade Sati.Tako slabo, kot je zadnje leto še ni bilo. Rojena sem 15.01.1969 ob 12.35 v Zagrebu..Mož je rojen 06.10.19658 ob 03.15.uri v Mariboru.. Hvala za odgovor!

Kaj je Sade Sati?

Spoštovani. Slišala sem, da obstaja neko obdobje imenovano Sade Sati in da Indijci dajo veliko poudarka na to. Zanima me, kaj natančno to obdobje prinaša v življenje človeka in kdaj se aktivira meni?  Rojena sem  9.1.1981, ob 9.00, v Mariboru. …

Sade Sati in jaz

Pozdravljena Zarja Đotišini! Zanima me kdaj bom v obdobju Sade Sati ali sem že bila in na kakšen način se bo odražal pri meni? Pa tudi če moram biti na kaj še posebaj pazljiva. Rojena sem 23.9.1982 ob 21:20 v Kranju. Hvala lepa!

Kaj se dogaja ko si v obdobju Sade Sati?

Pozdravljena, zanima me kaj se mi dogaja v obdobju Sade Sati? Ali so to samo slabe stvari? Rojena sem (.. .. ... ob .... uri, v kraju...). Hvala za odgovor!

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?

Pozdravljeni Zanima me kdaj so moja obdobja Sade Sati? Kako se pripraviti na njih, kako jih čimbolj "učinkovito" in uspešno preživeti? Hvala. Rojena sem 6.7.1972 ob 12.30.

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?

Pozdravljena. Tudi mene zanima, kdaj so moja obdobja Sade Sati ? Prosim za kakšen nasvet v teh obdobjih. Rojena sem 25.09.1976 ob 09.30 v Celju. Že vnaprej hvala za odgovor.

Sade Sati in jaz

Pozdravljena Zarja Đotišini! Zanima me kdaj bom v obdobju Sade Sati ali sem že bila in na kakšen način se bo odražal pri meni? saj zadnje čas se res srečujem z težavami in jih kar ni vidit konec. Pa tudi če moram biti na kaj še posebaj pazljiva. Rojena …

Sade Sati in jaz

Pozdravljena Zarja Đotišini! Zanima me kdaj bom v obdobju Sade Sati, ali sem že bila in na kakšen način se bo odražal pri meni? Zadnje čas se res srečujem s težavami in jim ni videti konca. Pa tudi, če moram biti na kaj še posebno pazljiva. Rojena sem …