Rezultati iskanja za iskalni niz "osvežilna jed"

1000 zadetkov

Osvežilna hrana in pijača za poletne dni

Za sproščeno popotnico skozi poletje predlagam jedi in pijače, s katerimi ne le nimamo posebnega dela, ampak so tudi splošno živahne in poživljajoče.

Osvežilna solata
  • Recepti
  • ponedeljek, 02. julij 2012

Solate vseh vrst sodijo med najokusnejše naložbe v sveže počutje. Prav pride vsaka zelenjava z večjo vsebnostjo vode, še posebno kumare, paradižniki in zelena solata.

Hladna jogurtova juha s kumaro
  • Recepti
  • ponedeljek, 18. januar 2010

Malo jedi je tako široko uporabnih kot jogurt, saj iz njega lahko pripravimo juhe, namaze, marinade, prelive, peciva, napitke, sladolede itn. Dodajamo ga kruhu, solatam in zelenjavnim jedem.

Korenčkova solata
  • Recepti
  • ponedeljek, 18. januar 2010

Recept za osvežilno korenčkovo solato.

Hladna testeninska solata

Recept za osvežilno testeninsko solato z mozzarello.

Bananin sladoled

Sladoled je najboljši kot samostojna jed, odličen pa je tudi v kombinaciji z drugimi živili, zlasti s sadjem v sadni kupi, kavo (ledena kava), šampanjcem in celo z zelenim čajem ter likerji.

Načrtovanje jedilnika

Nenačrtovano nakupovanje hrane je recept za težave. To smo vsi že izkusili in vedno znova obžalovali. Poleg tega tako zanesljivo porabimo več denarja, kajti impulzivno nakupovanje hitro napolni nakupovalno košarico. Čeprav je ena sestavina lahko navdih …

Zdrav celodnevni jedilnik

Spoštovana dr. Tina Sentočnik, na vas se obračam s prošnjo, ki zadeva uravnavanje telesne teže. Stara sem 27 let, visoka 160 cm, tehtam od 53 do 53 kilogramov. Med študijem sem se zredila za sedem kilogramov, ki sem jih odpravila z redukcijsko dieto. …