Rezultati iskanja za iskalni niz "letenje"

6 zadetkov

Nosečnost in letenje z letalom

Kljub temu, da sem noseča, se uredu počitim in še preden pride malček na svet, bi rada še malo potovala. A grem lahko na letalo? A moram, ko kupujem letalsko karto, v naprej povedati, da sem noseča?

Odstop mrežnice in letenje

Pozdravljeni. Pred petimi leti mi je odstopla mrežnica.Bila sem uspešno operirana v KC. Od tedaj nisem imela posebnih težav. Ker grem letos na daljše potovanje in je predvideno več poletov, me zanima, če je potovanje z letalom primerno zame.Vem, da so …

Nosečnost in letenje

Pozdravljeni. Zanima me, če grem lahko na pot z letalom v sedmem tednu nosečnosti oziroma v prvem trimesečju? Planirano imam krajšo pot po Evropi, potem pa še čez lužo, na zahod Amerike. Hvala in lep pozdrav!

Poletne tegobe

Izognite se pastem, ki jih poletje postavlja zdravju, ter napolnite škatlo s prvo pomočjo, da boste v vsakem trenutku pripravljeni na ukrepe, s katerimi boste odpravili ali ublažili posledice, če vas poletni čari kljub vsemu neprijetno presenetijo.

Bolezen časovne razlike

V sodobnem, čedalje bolj povezanem svetu, veliko ljudi potuje na velike razdalje, pri čemer preletijo več časovnih pasov. Potniki po koncu takega potovanja, med katerim naredijo časovno razliko, občutijo čezmerno dnevno zaspanost, imajo težave s spanjem, …

Strah pred letenjem z letalom

Spoštovani ! Zanima me ali se v Centru za kognitivno vedenjsko psihoterapijo ukvarjate tudi z odpravljanjem strahu pred letenjem z avionom ter kako to poteka? Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.